A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ПЕРША КАДЕНЦІЯ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ - звернення Олега Куха до депутатів та в.о. старост

Дата: 23.10.2020 13:37
Кількість переглядів: 4177

Шановні депутати та

виконуючі обов'язки старост!

Підійшла до завершення перша каденція Любешівської селищної об'єднаної територіальної громади сьомого скликання!

30 листопада 2020 року минає три роки, як жителі нашого краю довірили нам, шановні обранці, представляти їхні інтереси у Любешівській селищній раді.

Чи була легкою ця каденція? Однозначно - Ні! Для мене особисто, це були непрості роки, а з іншої сторони – найцікавіші. Новостворена об'єднана громада – це як дитина, яку треба поставити на ноги. Непростими ці роки були для всіх нас, але незважаючи на це, нам вдалося реалізувати чимало із поставлених завдань.

Під час цієї каденції було проведено 47 сесій, прийнято більше трьох тисяч рішень селищної ради, затверджено 37 програм, які визначали цілі та пріорітети нашої громади, і які сьогодні ефективно працюють.

Ми з вами спільно зробили багато важливих справ, зокрема, і по інфраструктурі, і в сільській медицині, освіті, культурі та в питаннях благоустрою населених пунктів. 25 шкіл та 2 філії, 21 дитячий садочок і 7 короткотривалих груп, 26 клубних установ, 25 бібліотек, 27 ФАПів, 6 амбулаторій, музична школа, Будинок дитячої та юнацької творчрсті, дитячо-юнацька спортивна школа, інклюзивно-ресурсний центр, територіальний центр соціального обслуговування, центр безпеки. Загалом – 146 приміщень бюджетної сфери. Далеко не кожна громада має таку сферу відповідальності, усім цим потрібно опікуватись та управляти. Ми це змогли.

Водночас ми провели колосальну роботу по формуванню місцевого бюджету, запустили механізм роботи селищної ради в новому форматі прямих бюджетних відносин з державним бюджетом. І на сьогодні можна стверджувати, що це ефективно працює.

Шановні колеги!

Які б виклики не стояли перед нами, але громада повноцінно живе і розвивається, впроваджуються нові програми, реалізовуються проєкти, формуються та розробляються плани та шляхи їх реалізації. Наступний склад депутатів Любешівської селищної ради працюватиме вже на основі наших з вами напрацювань.

Беззаперечним є і той факт, що, працюючи спільно на засіданнях сесій, ми завжди демонстрували злагоджену роботу, шукали компроміси та не зупинялися на досягнутому.

Я ніколи не розділяв депутатів, в.о старост за партійною приналежністю та соціальним статусом, тому  що твердо переконаний, у всіх нас спільна мета – працювати на розвиток громади, що ми й успішно робимо!

Дякую усім депутатам, членам виконавчого комітету, а також керівникам та спеціалістам усіх управлінь, відділів селищної ради, керівникам та працівникам бюджетних установ і комунальних підприємств за чітку, ефективну та продуктивну роботу на благо нашої громади.

Дякую, що були єдиною командою!

 

З повагою

Любешівський селищний голова Олег Кух.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь