A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ОСТАННЯ СЕСІЯ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 7 СКЛИКАННЯ

Дата: 22.10.2020 17:49
Кількість переглядів: 3623

Фото без опису

Сьогодні, 22 жовтня 2020 року, відбулася  47  позачергова  сесії Любешівської селищної ради – остання в сьомому скликанні.  Головував на засіданні – очільник громади Олег Кух.

Тривала сесія недовго, позаяк на порядок денний було винесено всього 11 питань. Депутатських запитів цього разу не було. Тож обранці  затвердили   Програму по охороні навколишнього  середовища на 2021-2025 роки, Програму соціального захисту населення Любешівської селищної ради на 2021 – 2025 роки, Програму благоустрою населених пунктів Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки, затвердили розпорядження селищного голови, Програму підтримки окремих військових формувань, які знаходяться на території Любешівської селищної ради, та забезпечення виконання інших завдань з оборони у 2021 році, а також акт приймання-передачі  основних  засобів на баланс комунального закладу  Центр безпеки   громадян   Любешівської   селищної     ради.

Окрім того, було продовжено до 2023 року термін   дії  Програми  створення і використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних  ситуацій на 2018-2020 роки. Внесено зміни до рішення селищної ради від 24.12.2019 № 2-35/4 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», створено комісію з приймання-передачі будівель та споруд, індивідуально визначеного майна закладів загальної середньої освіти із спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.

Також на сесії ухвалили рішення про безоплатне прийняття юридичної особи «Опорний навчальний заклад «Люб’язівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Любешівської районної ради Волинської області», в тому числі її  будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району  у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту  у  новій редакції; про безоплатне прийняття юридичної особи Загальноосвітня школа І-ІІ ступеня с. Дольськ Любешівського району Волинської області, в тому числі її  будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції; про безоплатне  прийняття  клубного  закладу,  в  тому   числі   його  цілісних   майнових   комплексів, будівель   та   споруд, індивідуально   визначеного   майна   зі    спільної   власності   територіальних громад   сіл,   селища     Любешівського    району   у    комунальну     власність     Любешівської     селищної ради.

По закінченню сесії очільник громади Олег Кух звернувся до присутніх у залі та подякував за тісну співпрацю, спільну роботу та за те, що були однією командою.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь