A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОВЕЛИ ЗАСІДАННЯ ЧЕРГОВОЇ 46 СЕСІЇ

Дата: 09.10.2020 13:30
Кількість переглядів: 5733

Фото без опису

Сьогодні, 9 жовтня 2020 року, відбулося засідання чергової сорок шостої сесії селищної ради сьомого скликання.

На порядку денному - 181 питання. Розпочали засідання із депутатських запитів. Цього разу один запит і стосувався він повернення земельної ділянки, яка була виділена рішенням Залаззівської сільської ради від 28.06.2004 року №18/4-Б.

Потому перейшли до розгляду запланованих питань. Найперше депутати рішеннями селищної ради затвердили Порядок проведення конкурсу на зайняття  посад керівників комунальних   закладів та  підприємств охорони здоров’я Любешівської селищної ради; розпорядження голови; Програму фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Любешівська центральна районна лікарня» Любешівської районної ради на 2020 рік, затвердили Статут Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради» у новій редакції. Окрім того, затвердили Перелік першого типу об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні.

Внесли зміни до рішення Любешівської селищної ради від 26 листопада 2019 року №2-33/19 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2020 рік», до рішення селищної ради від 24.12.2019 № 2-35/4 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». Продовжили  термін дії на 2021 рік Комплексної програми розвитку галузі агропромислового комплексу Любешівської селищної ради  на 2018-2020 роки.

В ході засідання сесії підтримано рішення селищної ради про підготовку та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Любешівської селищної ради.

Погоджено намір передати в оренду майно, що належить до комунальної власності Любешівської селищної ради. Разом з тим, погодили намір передати в оренду нежитлові приміщення, що належать до комунальної власності Любешівської селищної ради та включили їх до Переліку майна другого типу.

Підтримали депутати рішення селищної ради, якими надали згоду на безоплатне прийняття юридичної особи «Загальноосвітня школа І-ІІ ступеня с. Дольськ Любешівського району Волинської області», в тому числі її  будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради; на безоплатне прийняття юридичної особи опорний навчальний заклад «Люб’язівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Любешівської районної ради Волинської області», в тому числі її  будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради; на безоплатне прийняття юридичної особи комунальне некомерційне підприємство «Любешівська центральна районна лікарня» Любешівської районної ради, в тому числі її цілісні майнові комплекси, будівлі та споруди, індивідуально визначене майно зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради; на безоплатне прийняття майна закладів культури, в тому числі  їх цілісних майнових комплексів, будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.

Потому перейшли до питань земельної сфери.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь