A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

СЕРПНЕВА ЗУСТРІЧ ОСВІТЯН ЛЮБЕШІВЩИНИ

Дата: 27.08.2020 16:09
Кількість переглядів: 2419

Фото без опису

Сьогодні у Любешівській ОТГ провели засідання круглого столу: «Освіта Любешівщини в умовах пандемії:  як організувати 2020-2021 навчальний рік».

Ця зустріч зібрала директорів закладів загальної середньої освіти, завідувачів закладів дошкільної освіти та управлінців. Перед освітянською спільнотою виступив Любешівський селищний голова Олег Кух. Зокрема очільник громади акцентував увагу присутніх на тому, як буде організовано роботу закладів освіти нашого краю в умовах пандемії, а також наголосив на безпеці навчального процесу: «Перш за все, наше завдання полягає , щоб 1 вересня всі діти пішли до школи та в садочки не дистанційно, а очно. Ми серйозно підходимо до вимог боротьби з COVID-19 і рекомендацій  МОЗ.  Це вимога сьогодення. Без цього ми, на жаль, не зможемо нормально розпочати, провести і завершити 2020/2021 навчальний рік», - зазначив Олег Іванович. По закінченню виступу селищний голова привітав педагогів-переможців премії Любешівської селищної ради «Вчитель року».

Окрім того, зі словами вітань до  педагогів Любешівщини звернулися голова районної державної адміністрації Юлія Подерня-Масюк, голова райкому профспілки працівників освіти і науки Надія Гарбар та начальники відділів освіти селищної ради і РДА.

Потому завідувач методичного кабінету при управлінні гуманітарної політики Любешівської селищної ради Людмила Радкевич окреслила коло питань щодо професійного розвитку педагогів в умовах пандемії: виклики та перспективи, а також оприлюднила результати анкетування щодо готовності педпрацівників до роботи в умовах дистанційного та змішаного навчання.

Своє бачення у формі диспуту щодо організації освітнього процесу в умовах пандемії висловив Микола Приймак -  директор ЗЗСО «Любешівськоволянська гімназія».

Не залишилося поза увагою питання організації харчування дітей у закладах загальної середньої освіти та особливості роботи закладів дошкільної освіти в умовах адаптивного карантину.

Кожен учасник зустрічі мав можливість висловити свої пропозиції, ідеї та зауваження до організації освітнього процесу в умовах пандемії.

 

 

"



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь