A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗАПОБІГАННЯ НЕЛЕГАЛЬНІЙ ТРУДОВІЙ МІГРАЦІЇ

Дата: 01.08.2020 10:34
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

Задля попередження та інформування про негативні явища, пов’язані з торгівлею людьми, у Любешівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості 30 липня 2020 року відбувся семінар для безробітних на тему "Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми".

Метою проведення даного семінару була інформаційно-роз`яснювальна робота щодо запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить, та захисту інтересів українців, які шукають роботу за кордоном.

Учасники отримали інформацію про стан трудової міграції в Україні, її переваги й ризики. Також слухачів ознайомили з видами торгівлі людьми та якими шляхами особи можуть потрапити до такої ситуації, проблемою дитячої найманої праці і її формами.

 

 Довідково:

 

30 липня у світі відзначається Всесвітній День боротьби з торгівлею людьми. У Міжнародній організації праці зазначають, що 21 мільйон людей у всьому світі стали жертвою примусової роботи.

Торгівля людьми — це купівля та продаж чоловіків, жінок і дітей з метою подальшої експлуатації всередині країни та поза її межами. Це особливо тяжкий злочин, який карається Законом України (ст. 149 ККУ). Це є порушення прав людини її свободи та гідності; це використання людини як товару в Україні і за кордоном.

 

Щороку тисячі громадян України потерпають від торгівлі людьми. Цей вид злочину за кримінальними прибутками займає третє місце у світі після нелегальної торгівлі зброєю та наркотиками. Щорічний дохід злочинців від торгівлі людьми у всьому світі складає 10-12 мільярдів доларів. З кожним роком кількість виявлених злочинів цієї категорії зростає. Найчастіше шляхом насильства та обману у рабство потрапляють до Росії, Польщі, Туреччини та Об’єднаних Арабських Еміратів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь