A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ – 44 СЕСІЯ

Дата: 14.07.2020 15:56
Кількість переглядів: 735

Сьогодні, 14 липня 2020 року, відбулася чергова 44 сесія Любешівської селищної ради.

Розпочалося засідання із хвилини мовчання за загиблими на Сході Героями України.

«Сьогодні, 14 липня, Любешівщина вшановує наших земляків, які загинули в  зоні АТО, виконуючи свій громадянський та військовий обов’язок.

Це  - Трохимук Юрій Васильович із Залаззя, який загинув у селі Черемшине Луганської області 14 липня 2014 року  та Корець Роман Миколайович  із Люб’язя -  який загинув у районі м. Золоте Луганської області  14 липня 2015 року. 

 

Також сьогодні на Майдані Незалежності прощатимуться  із Тарасом Матвіївим – офіцером ЗСУ, який загинув 10 липня цього року під час обстрілу українських позицій російськими окупантами. Тарас є сином уродженки села В’язівне Валентини Матвіїв. Ціною власного життя він врятував двох побратимів, винісши їх з під обстрілу. Вічна шана і слава нашим Героям!»  - зазначив селищний голова Олег Кух, звертаючись до присутніх у залі.

У сьогоднішньому засіданні взяли участь 18 депутатів. На порядку  денному – 112 питань.  

Рішенням селищної ради депутати затвердили комплексну Програму протидії корупційним та терористичним проявам на території Любешівської селищної ради на 2020-2021 роки, розпорядження селищного голови, План роботи Любешівської селищної ради на друге півріччя  2020  року.

Внесли зміни до Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Любешівської селищної ради на 2020 рік. Заслухали хід виконання у 2019 році Комплексної програми розвитку освіти Любешівської селищної ради на 2019-2021 роки. Передали безоплатно у власність ПрАТ «Волиньобленерго» енергооб’єкти по вул. Сонячна в с. Цир Любешівського району.

Рішеннями селищної ради встановлено єдиний податок на території об’єднаної територіальної громади на 2021 рік; встановлено збір за місця для паркування транспортних засобів на території об’єднаної територіальної громади на 2021 рік; встановлено податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території об’єднаної територіальної громади на 2021 рік; встановлено земельний податок та ставки і пільги зі сплати земельного податку на території об’єднаної територіальної громади на 2021 рік; встановлено туристичний збір на території об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.

Окрім того, внесено  зміни до рішення селищної ради від 24.12.2019 № 2-35/4 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Наступні питання, які були на розгляді у порядку денному, стосувалися земельних відносин.

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь