A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ДО ВІДОМА ПІДПРИЄМЦІВ ЛЮБЕШІВСЬКОГО РИНКУ!

Дата: 01.07.2020 13:01
Кількість переглядів: 1309

Повідомлення

про застосування індексу інфляції до платежів за Договором «Про надання в користування торгівельного місця на території КП «Любешівський ринок» Любешівської селищної ради

 

Комунальне підприємство «Любешівський ринок» Любешівської селищної ради, повідомляє, що на виконання п.2.1 Договору «Про надання в користування торгівельного місця на території КП «Любешівський ринок», розмір плати за утримання торговельного місця підлягає щорічному коригуванню на індекс споживчих цін (індекс інфляції).

Коригування розміру плати по утриманню торговельного місця в належному стані на індекс інфляції не вимагає внесення змін до цього Договору. Повідомлення про застосування індексу споживчих цін (індекс інфляції) до платежів за Договором доводиться до відома КОРИСТУВАЧА через засоби масової інформації (сайт Любешівської селищної ради або районну газету «Нове життя»), на інформаційному стенді ринку).

 

Коефіцієнт індексації застосовується кумулятивно залежно від дати проведення встановлення тарифів на плату за послугу по утриманню торговельного місця в належному стані і визначається як результат множення доходу, що підлягає індексації, на величину приросту споживчих цін, поділений на 100. 

Для  забезпечення збалансованості грошових надходжень у 2020 році індекс споживчих цін за 2019 рік, що використовується для визначення коефіцієнта індексації, плати за послугу по утриманню торговельного місця в належному стані, застосовується із значенням 100 відсотків.

За повідомленням Державної служби статистики України, індекс споживчих цін (індекс інфляції) за 2019 рік загалом – 104,1. 

 

 Адміністрація КП "Любешівський ринок"

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь