Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЛЮБЕШІВСЬКОМУ РИНКУ ДОЗВОЛИЛИ ПРАЦЮВАТИ ПРИ УМОВІ ДОТРИМАННЯ ВИМОГ КАРАНТИНУ

Дата: 09.06.2020 21:48
Кількість переглядів: 2277

Фото без опису

Сьогодні, 9 червня, відбулося засідання Любешівської місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, участь у якому взяли керівники селищної ради, районної ради та відповідних районних служб.

За результатами засідання Любешівській селищній раді рекомендовано забезпечити роботу КП «Любешівський ринок» з дотриманням вимог постанови Головного санітарного лікаря України від 06.06.2020 року №34.

З огляду на це діяльність ринку проводитиметься відповідно до прийнятого рішення виконавчого комітету селищної ради від 26 травня 2020 року №1 та згідно санітарних норм і  санітарно-епідемічних заходів безпеки.

Нагадуємо:  зазначеним рішенням виконкому передбачено, що торгівля на Любешівському ринку по суботах заборонена, а також забороняється торгівля продуктами харчування.

 

Окрім того вирішено: Любешівській районній раді - власнику адмінприміщення,  яке знаходиться по вулиці Незалежності, 53 вжити заходів щодо закриття приміщення на карантин до 12 червня 2020 року.
 

Усім керівникам установ, організацій, які здійснюють свою діяльність в адмінприміщенні: Любешівській районній раді, Любешівській райдержадміністрації, Любешівській селищній раді, управлінню соціального захисту райдержадміністрації, Любешівському районному сектору управління державної міграційної служби України у Волинській області, відділу у Любешівському районі Міжрайонного управління у Камінь-Каширському та Любешівському районах Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, управлінню державної казначейської служби України у Любешівському районі Волинської області, комунальному підприємству «Архітектурно-планувальне бюро», ТзОВ «Волинська друкарня» доручено вжити заходів щодо організації роботи установ до 12 червня 2020 року на дистанційній або іншій формі роботи.


 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь