A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЛЮБЕШІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПРОСИТЬ ПЕРЕДАТИ У КОМУНАЛЬНУ ВЛАСНІСТЬ ПРИМІЩЕННЯ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ

Дата: 03.06.2020 17:21
Кількість переглядів: 2181

Очільник громади Олег Кух виступив ініціатором звернення депутатів Любешівської селищної ради до Міністра внутрішніх справ України Авакова А.Б., Державної прикордонної служби України, Луцького прикордонного загону та Волинської обласної державної адміністрації щодо питання передачі приміщення Луцького прикордонного загону із державної власності в комунальну власність Любешівської селищної ради.

 

У документі йдеться про таке:

 

ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Любешівської селищної ради до Міністра внутрішніх справ України Авакова А.Б., Державної прикордонної служби України, Луцького прикордонного загону та Волинської обласної державної адміністрації щодо приміщення Луцького прикордонного загону в смт Любешів

 

Ми, депутати Любешівської селищної ради, звертаємось до Вас щодо питання передачі приміщення Луцького прикордонного загону із державної власності в комунальну власність Любешівської селищної ради.

В смт Любешів Волинської області за адресою: вул. Незалежності, 78 розташоване приміщення, у якому розміщувалась комендатура прикордонних постів «Любешів» Луцького прикордонного загону та яке понад 10 років ніким не використовується. Приміщення знаходиться на центральній вулиці селища та перебуває в занедбаному стані, не охороняється. Крім того, окремі об’єкти за вищевказаною адресою перебувають в аварійному стані та загрожують життю і здоров’ю жителів селища (фото додаються).

Жителі селища Любешів та сусіднього багатоквартирного будинку неодноразово звертались до Любешівської селищної ради з приводу того, що на території приміщення прикордонного загону в нічний час перебувають малолітні та неповнолітні особи, які при цьому наражають себе на небезпеку. Оскільки зазначене приміщення не перебуває у комунальній власності, Любешівська селищна рада не може здійснити заходи щодо його благоустрою.

Враховуючи зазначене, з метою збереження та раціонального використання цього майна, просимо розглянути в найближчий час питання можливої передачі вказаного приміщення в комунальну власність Любешівської селищної ради.

Додаток: 9 на арк. в 1 прим.;

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь