A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЛЮБЕШІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА - ЗАСІДАННЯ ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Дата: 03.06.2020 16:33
Кількість переглядів: 885

Фото без опису

Сьогодні, 3 червня 2020 року, відбулося засідання чергової 43 сесії Любешівської селищної ради.  На порядку денному затверджено 93 питання.

Найперше депутати розгянули питання «Про хід виконання за 2019 рік Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки».

Внесли зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Любешівської селищної  ради. Затвердили  Положення про щорічну Премію педагогічним працівникам Любешівської селищної ради та Положення  про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Любешівської селищної  ради.

Прийняли звернення депутатів Любешівської селищної ради до Міністра внутрішніх справ України Авакова А.Б., Державної прикордонної служби України, Луцького прикордонного загону та Волинської обласної державної адміністрації щодо приміщення Луцького прикордонного загону в смт Любешів.

Рішеннями селищної ради депутати затвердили акт приймання-передачі інших нематеріальних активів на баланс Центру безпеки громадян Любешівської селищної ради; надали згоду  Любешівському комунальному підприємству «Любешів-Комфорт-Сервіс» на списання частини нежитлового приміщення; надали згоду Любешівському комунальному підприємству «Любешів-Комфорт-Сервіс» на списання спеціалізованого транспортного засобу ГАЗ 52 ТВГ-15М.

Внесли зміни та доповнення до рішення селищної ради від 25 січня 2019 року №2-22/4 «Про затвердження Порядку складання затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради»; внесли зміни та доповнення до рішення Любешівської селищної ради від 26 листопада 2019 року №2-33/19 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2020 рік».

Окрім того, депутати заслухали хід виконання Цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2018-2020 роки за період 2019 року та хід виконання Програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини  Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки за період 2019 року.

Рішенням селищної ради прийняли в комунальну власність Любешівської селищної ради на баланс Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради не обліковані енергооб’єкти в с. Цир.

Також  внесли зміни до рішення селищної ради від 24.12.2019 № 2-35/4 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». Потому розглянули блок земельних питань.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь