A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ 41 СЕСІЯ

Дата: 29.04.2020 17:28
Кількість переглядів: 954

Фото без опису

28 квітня 2020 року, відбулась чергова 41 сесія селищної ради сьомого скликання. Для  участі у сесії зареєструвався 21  депутат з 34-ох загального складу.  З огляду на умови карантину, засідання провели просто неба. На порядку денному – 57 питань.

Розпочали із депутатських запитів. Цього разу клопоталися народні обранці про таке: щодо розробки заходів та спрямування коштів при формуванні селищного бюджету на відшкодування витрат за надані послуги зв'язку пільговій категорії осіб, які проживають на території ОТГ (запит не підтримано), щодо введення в штатний розпис ЦКтД посади електрика  ( запит підтримано).

Потому перейшли до питань порядку денного: внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки; внесли зміни та доповнення до рішення Любешівської селищної ради від 26 листопада 2019 року №2-33/19 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2020 рік»; внесли зміни до рішення селищної ради від 24.12.2019 № 2-35/4 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

 Затвердили розпорядження селищного голови та Положення про списання об’єктів комунальної власності  Любешівської селищної ради.

Окрім того, депутати підтримали ініціативу селищного голови Олега Куха щодо зменшення податкового навантаження для підприємців громади та  внесли зміни до рішення селищної ради від 27.06.2019 № 2-28/17 «Про встановлення єдиного податку на території об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», яким зменшили ставки єдиного податку для платників 1-ої групи з 10 до 5 відсотків розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного) року.

А також розглянули блок земельних питань.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь