A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

УВАГА! ВІДВІДУВАННЯ КЛАДОВИЩ ЗАБОРОНЕНО!

Дата: 23.04.2020 16:02
Кількість переглядів: 2069

Фото без опису

Аби не допустити погіршення епідемічної ситуації, на Любешівщині заборонили відвідування кладовищ, окрім випадків поховання.

 

 Таке рішення 23  квітня 2020 року ухвалила комісія з питань техногенно–екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади.

 

«Заборонити мешканцям і гостям селища та сільських населених пунктів Любешівської селищної ради відвідування кладовищ, місць окремих поховань у традиційні післяпасхальні (післявеликодні) поминальні дні до 12 травня, крім випадків здійснення поховання померлого…..» - йдеться у документі. Разом з тим, умовою є дотримання карантинних норм – проведення ритуальних обрядів за участю не більше ніж 10 осіб і з дотриманням дистанції не менш ніж 1,5 метра.

 

В свою чергу, благочинні Любешівщини повідомили, що  з розумінням відноситься до запроваджених обмежувальних заходів та підтримують їх.

«Щоб уникнути скупчення людей на кладовищах заупокійні служби проводитись  там не будуть. Дотримуючись законних вимог, Богослужіння пройдуть  26 квітня лише у храмах» - зазначив благочинний Любешівської округи Георгій Поліщук.

 

До відома: зазначене рішення комісія прийняла, взявши до відома постанову Головного державного санітарного лікаря України від 21 квітня 2020 року № 11 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в поминальні дні», розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико - біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби (СОУГО-19) на території Волинської області від 22.04.2020 року №31 «Про заборону відвідування громадянами України кладовищ, місць окремих поховань на території області».

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь