A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДБУЛАСЬ ДИСТАНЦІЙНО

Дата: 15.04.2020 00:08
Кількість переглядів: 682

Фото без опису

13 квітня 2020 року відбулося засідання позачергової сорокової сесії селищної ради сьомого скликання. Засідання проходило у форматі віде – та аудіофіксації. Кожен з депутатів мав можливість озвучити свою позицію в телефонному режимі. У дистанційному режимі взяли участь 33 депутати.

Варто зазначити, що  задля  безпеки депутатів селищної  ради та дотримання санітарних норм у період карантину, вирішено, що усі засідання сесії та депутатські комісії до закінчення карантину проводитимуться в дистанційному режимі у форматі віде – та аудіофіксації.

На порядку денному – три питання.

Розпочали із першого питання та внесли зміни до рішення селищної ради від 17.03.2020 року №2-38/2 «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Любешівської селищної ради, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19», а саме пункту 1 виклали в наступній редакції:.

 «1. З 17 березня 2020 року до закінчення карантину тимчасово зупинити роботу суб’єктів господарювання, що передбачає приймання відвідувачів незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованих на території Любешівської селищної ради які зазначені у постанові КМУ від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», з урахуванням прийнятих змін , крім суб’єктів господарювання роботу яких дана постанова дозволяє.»

2. Доповнили  рішення пунктом 9 наступного змісту:

«9. З метою недопущення розбіжності між нормативно-правовими актами органів місцевого самоврядування та центральних органів державної влади рекомендуємо жителям громади та суб’єктам господарювання незалежно від форми власності та підпорядкування, дотримуватись нормативно-правових актів органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування прийнятих відповідно до їх компетенції».

3. Пункти 9-10 рішення селищної ради від 17.03.2020 року №2-38/2 «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Любешівської селищної ради, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19» вважати пунктами 10-11.

4. Рішення селищної ради від 25 березня  2020 № 2-39/7 «Про внесення змін до рішення селищної ради від 17.03.2020 року №2-38/2 «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Любешівської селищної ради, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19» вважати таким, що втратило чинність.

Потому внесли зміни до Програми створення і використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Любешівської селищної ради від 23 лютого 2018 року № 2-4/8 «Про затвердження Програми створення і використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій на 2018-2020 роки» із змінами внесеними рішенням Любешівської селищної ради від 17.03.2020 № 2-38/3, які додавались.

 

Розглядаючи третє питання, депутати підтримали внесення змін та доповнень  до рішення Любешівської селищної ради від 26 листопада 2019 року №2-33/19 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2020 рік», а саме: додаток «Завдання та заходи Програми розвитку первинної медико–санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2020 рік», затверджений пунктом 2 рішення, виклали у новій редакції, який  додавався.

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь