A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗВЕРНЕННЯ ЛЮБЕШІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА КУХА: Максимально уникайте будь-яких скупчень людей, тримайте дистанцію 1,5-2м!

Дата: 31.03.2020 11:32
Кількість переглядів: 3987

Фото без опису

Шановні жителі громади!

В Україні до кінця квітня запроваджені карантинні заходи, відповідно, у нашій громаді теж.

Ситуація, на жаль, дуже невтішна. За даними ЦГЗ, станом на 10:00 31 березня в Україні 549 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 13 летальних, 8 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 69 нових випадків.

Кожен з нас повинен перестати розглядати коронавірус як щось абстрактне. Вкотре закликаю жителів громади: максимально уникайте будь-яких скупчень людей, не виходьте з дому без крайньої потреби. Кожен контакт, який може бути між особами - небезпечний.

 Окремо звертаюсь до батьків: з потеплінням  все більше дітей  нашої громади, осбливо підлітки, збираються у селищному парку або ж на вулицях сіл та селища,  нехтуючи при цьому протиепідемічними правилами.  Просто не ходити до школи чи іншого закладу освіти – недостатньо, потрібно чітко дотримуватися відповідних застережень.

Велике прохання до всіх: одягайте маски і рукавички, дезинфікуйте руки і приміщення. У разі необхідності виходу на вулицю – уникайте спілкування зі сторонніми, тримайте дистанцію 1,5-2м.

Окремо хочу звернутися до прибулих із-за кордону. Дотримуйтеся правил самоізоляції, бережіть своє здоров’я і здоров’я оточуючих.

Нагадую: самоізоляція триває протягом 14 днів з дня перетину кордону. Ви підписували згоду на добровільну самоізоляцію, під час повернення до України. За порушення умов цієї згоди до вас, в тому числі й інших порушників карантинних заходів, буде застосовано адміністративну (від 17 000 до 34 000 грн) або ж кримінальну відповідальність.

 

У зв'язку з цим звертаюся до усіх жителів громади:  якщо ви стали свідком будь-яких карантинних порушень – телефонуйте 102.

Пам'ятейте, це вбереже вас та оточуючих від жахливих наслідків розповсюдження короновірусної інфекції.

Окрім того, прошу всіх з розумінням поставитися до того, що призупинено автобусне сполучення, припинили свою діяльність заклади торгівлі та громадського харчування, ринок. Працюють аптеки, продуктові магазини, засоби зв'язку та АЗС, але не допускайте скупчення відвідувачів.

 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь