A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЛЮБЕШІВСЬКА ОТГ: відбулося засідання чергової 39 сесії

Дата: 26.03.2020 17:03
Кількість переглядів: 797

Фото без опису

 

25 березня 2020 року відбулося засідання чергової тридцять дев’ятої сесії селищної ради. У зв’язку з введенням на території України карантинних заходів та з метою профілактики поширення захворювань, спричинених вірусом СОVID – 19, у засіданні сесії взяли участь 18 депутатів.

Розпочалося воно із повідомлень депутатів. Найперше, що турбувало народних обранців, це функціонування аптеки у селі Бірки, а також те, що деякі місцеві підприємці не дотримуються карантинних заходів, в тому числі і молодь, коли збираються вечорами, тим самим нехтуючи протиепідемічними правилами. А тому звучала вимога притягнути порушників до відповідальності.

Потому перейшли до розгляду питань порядку денного. Рішеннями селищної ради затвердили Акти приймання-передачі нерухомого майна з балансу управління гуманітарної політики на баланс закладу загальної середньої освіти «Залізницький ліцей ім. І. Пасевича» Любешівської селищної ради Волинської області; безоплатно передали  нерухоме майна з балансу Любешівської селищної ради на баланс управління гуманітарної політики; затвердили акти приймання-передачі основних засобів на баланс комунального закладу «Центр культури та дозвілля Любешівської селищної ради»; безоплатно передали інші нематеріальні активи з балансу Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради на баланс Центру безпеки громадян Любешівської селищної ради.

Внесли зміни до рішення Любешівської селищної ради від  28 серпня 2018 року № 2-15/3 «Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» у Любешівській селищній раді  на 2018-2020 роки»; внесли зміни до рішення селищної ради від 17.03.2020 року № 2-38/2 «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Любешівської селищної ради, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19»; внесли зміни та доповнення до рішення Любешівської селищної ради від 26 листопада 2019 року №2-33/19 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2020 рік»; внесли зміни до рішення селищної ради від 24.12.2019 №2-35/4 « Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Підтримали рішення селищної ради про  використання транспортних засобів під час карантину. Затвердили звіт про виконання бюджету об’єднаної територіальної громади за 2019 рік.  Окрім цього розглянули ряд земельних питань.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь