A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

БУДІВНИЦТВО БАГАТОПОВЕРХІВКИ У ЛЮБЕШОВІ ПОЧНЕТЬСЯ УЖЕ В ТРАВНІ

Дата: 13.03.2020 11:30
Кількість переглядів: 2223

Фото без опису

Принаймні такі плани є у луцького забудовника - товариства з обмеженою відповідальністю «Три доньки і син», котре ще в травні 2019 року стало переможцем земельних торгів на право оренди земельної ділянки у Любешові для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

 

Торік любешівський селищний голова Олег Кух виступив з ініціативою розпочати будівництво багатоповерхівок у Любешові, що на одному із засідань сесії селищної ради підтримали депутати. Адже, якщо надалі виділяти земельні ділянки лише під забудову приватних житлових будинків, то, переконаний Олег Іванович, у недалекому майбутньому Любешівська селищна рада змушена буде викупляти свої ж землі у тих, кому сьогодні роздала на безоплатній основі.

У результаті 21 травня відбулися земельні торги на право оренди на земельну ділянку площею 1,0219 га для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Це – земельна ділянка, котра розташована у Любешові в районі вулиць Свободи, 58 та Пушкіна, 27. За результатами торгів, переможцем стало ТзОВ «Три доньки і син», із яким селищна рада й уклала договір на право оренди цієї земельної ділянки терміном на 10 років на суму 147546, 11 грн в рік 12,9 % від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.

Директор луцького ТзОВ «Три доньки і син» Ігор Швець розповів для «Нового життя», що перша будівля, яку планують зводити, – п’ятиповерховий безпідвальний будинок із 27 квартирами та приміщенням на першому поверсі для супермаркету площею 700 квадратних метрів. «Усі квартири матимуть новітні технології опалення, домофон, будуватимуться за сучасними технологіями й дизайном. Передбачається і окремий внутрішній двір та камери спостереження», - поінформував Ігор Вікторович. Наразі, як розповів директор цієї фірми, документи проходять експертизу, наступний етап – дозвільна частина. І далі, якщо все добре, то вже у травні цього року розпочнуться безпосередньо й самі будівельні роботи. Принаймні такі наміри озвучив «Новому життю» забудовник. Також Ігор Швець повідомив, що загальний проєкт передбачає будівництво цілого житлового масиву. 

 

12.03.2020 №9 "Нове життя"

Мирослава Струк

 

12

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь