Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ 37 СЕСІЯ

Дата: 02.03.2020 17:10
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

На порядку денному чергової 37 сесії селищної ради, яка відбулася 27 лютого 2020 року,  розглянуто 137  питань.   Із 34 депутатів прибуло – 21.

Розпочалося засідання  із  запитів депутатів щодо облаштування дитячого майданчика в селі Рудка, про грейдерування на відрізках  дороги до Заріки С 030909 та села Рудка О 030960, С 030919, щодо падіння рівня грунтових вод у магістральному каналі Угриничівської осушувальної системи, щодо електрифікації житлового масиву «Острови» смт Любешів, щодо завершення реконструкції мережі вуличного освітлення у селі Великий Курінь по вулиці Незалежності, та реконструкції мережі вуличного освітлення у селі Проходи по вулиці Гайова, щодо сприяння у виготовленні ПКД нового світлового масиву ділянки №2 згідно забудови генерального плану с. Зарудче по вулицях Молодіжна, Берегова, Незалежності, щодо благоустрою селищного парку.

Потому перейшли до розгляду питань порядку денного. 

Рішенням селищної ради депутати  внесли деякі зміни до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки; внесли зміни до Переліку нерухомого майна комунальної власності Любешівської селищної ради, затвердженого рішенням Любешівської селищної ради від 25 вересня 2018 року № 2-17/16 «Про затвердження Переліку нерухомого майна комунальної власності», виклавши його у новій редакції згідно додатку.

Внесли зміни до Положення про умови та порядок надання платних соціальних послуг територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любешівської селищної ради, затвердженого  рішенням Любешівської селищної ради від 17 грудня 2019 року №2-34/23, встановивши 50% оплату від затверджених тарифів на платні соціальні послуги, що надає структурний підрозділ соціально-медичної профілактики Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любешівської селищної ради: послуги галокамери (соляної кімнати); масажне ліжко «Серагем»; магніт, громадянам пенсійного віку, які досягли 55 років і більше - жінкам, 60 років і більше - чоловікам. Затвердити Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» Любешівської селищної ради.

Окрім того, розглянувши заяву щодо продажу частини приміщення, яке знаходиться за адресою смт Любешів, вул. Незалежності 68, та заслухавши інформацію селищного голови Куха О.І з даного питання, депутати доручили управлінню капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради вивчити питання та направити на розгляд наступної сесії селищної ради  пропозиції щодо можливості продажу частини зазначеного приміщення, а також за необхідності вчинити всіх необхідних дій щодо упорядкування даного майна.

Своєю чергою депутати заслухали інформацію про хід виконання у 2019 році Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, а також затвердити звіт про результати виконання Програми підтримки окремих військових формувань, які знаходяться на території Любешівської селищної ради, та забезпечення виконання інших завдань з оборони у 2019 році.

 Підтримали рішення селищної ради про передачу нерухомого майна з балансу управління гуманітарної політики на баланс закладу загальної середньої освіти «Залізницький ліцей ім. І. Пасевича» Любешівської селищної ради Волинської області та рішення  щодо передачі з балансу управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради на баланс комунального закладу «Центр культури та дозвілля Любешівської селищної ради» гусеничний мобільний сходовий підйомник для інвалідних колясок.

Підтримали рішення селищної ради про оголошення «сезону тиші» в місцях масового розмноження та вирощування потомства дикими тваринами.

Окрім того, під час сесії депутати заслухали звернення голови Любешівської районної партійної організації ВО "Батьківщина" Юрія Боснюка до найвищих органів влади відносно приєднання Любешівської територіальної громади до народної ініціативи про створення Єдиної національної програми реформування земельних відносин, викладеної у тексті «Вимог щодо впровадження земельної реформи в Україні» та «Настанов до земельної реформи в Україні», однак проєкт рішення про зазначене звернення депутати більшість голосів не підтримали.

Окремо  розглянули земельні питання.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь