A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ОЛЕГ КУХ ПРОЗВІТУВАВ ПРО РОБОТУ ЗА 2019 РІК

Дата: 02.03.2020 12:31
Кількість переглядів: 911

Фото без опису

У п’ятницю, 28 лютого 2020 року, Любешівський селищний голова Олег Кух  прозвітував перед громадою про роботу селищної ради за 2019 рік та окреслив плани на 2020 рік. Звіт відбувся у Центрі культури та дозвілля  і тривав 2,5 години.

Звертаючись до присутніх, Олег Іванович зазначив, що вважає своїм обов’язком звітувати перед жителями нашої об’єднаної громади за діяльність селищної ради і свою, як голови, в тому числі.

У своєму звіті очільник громади детально озвучив інформацію про фінансовий стан та бюджет громади. Надав інформацію про роботу комунальних підприємств селищної ради, а також детально проаналізував що зроблено за звітний період у галузі освіти, медицини, культури. До того ж, озвучено інформацію про  реалізовані проєкти у різних сферах, в тому числі й  проєкти   інфраструктурної субвенції.

  Окрім того, присутні мали можливість почути на що було спрямовано економію коштів, які капітальні ремонти проведені за рахунок коштів селищного бюджету, яку проектно-кошторисну документацію виготовлено і для чого.

Разом з тим, окреме коло питань було присвячене земельній сфері, а саме: поінформовано про розроблені проекти землеустрою, про містобудівну документацію, про використання земель колишньої колективної власності, про стан передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад.

По закінченню звіту жителі громади мали можливість поспілкуватися з селищним головою у форматі питання-відповіді. Всього із залу прозвучало два запитання.

(Фото Мирослави Струк)


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь