A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади завідувача Державної центральної районної аптеки № 33 Любешівського району

Дата: 27.02.2020 17:17
Кількість переглядів: 1151

Фото без опису

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади завідувача комунального підприємства Державна центральна районна аптека  № 33 Любешівського району.

Правові підстави проведення конкурсу: конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року № 1094, розпоряджень селищного голови від 05.02.2020 року № 9 «Про проведення конкурсу та оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади завідувача Державної центральної районної аптеки № 33 Любешівського району» та від 24.02.2020 № 17 «Про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади завідувача Державної центральної районної аптеки № 33 Любешівського району».

Найменування: Державна центральна районна аптека № 33 Любешівського району.

Юридичне та фактичне місце знаходження: 44200, Волинська область, Любешівський  район, смт Любешів, вул. Незалежності, 75.

Основні напрями діяльності: роздрібна торгівля лікарськими засобами та виробами медичного призначення, зберігання та відпуск отруйних лікарських засобів, реалізація парфюмерно-косметичних засобів.

Статут підприємства затверджений рішенням Любешівської селищної ради від 11.07.2018 року № 2-12/5.

Структура підприємства включає в себе аптеку (смт Любешів вул. Незалежності, 75), аптечний підрозділ «Аптека № 39» (с. Велика Глуша), аптечний підрозділ «Аптека № 95» (с.Ветли) та 2 структурні підрозділи «Аптечний пункт № 1» і «Аптечний пункт №2», які розташовані в приміщенні КНП «Любешівська центральна районна лікарня» Любешівської районної ради (смт Любешів, вул. Незалежності, 3).

Кількість штатних одиниць – 12, зокрема: завідувач – 1, провізор – 4, фармацевт – 3, головний бухгалтер – 1, бухгалтер – 1, водій – 1, касир – 0,5, прибиральниця – 0,5.

Кошторисні призначення: товарооборот Державної центральної районної аптеки № 33 Любешівського району становить 6200,0 тис.грн.

Прийом документів для участі в конкурсі буде здійснюватися з 27 лютого 2020 року по 27 березня 2020 року за адресою: 44200, Волинська обл., Любешівський район, смт Любешів, вул. Незалежності, 53, каб.  № 411.

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: (03362) 21507,        e-mail: lubeshiv@ukr.net.

Для участі в конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року № 1094.

Вимоги до претендентів:

- громадянство України;

- вища освіта не нижче першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю «Фармація» або вища освіта другого (магістерського) рівня за спеціальністю «Фармація» та сертифікат провізора-спеціаліста за спеціалізацією «Організація та управління фармацією» або атестовані за цією спеціалізацією з присвоєнням (підтвердженням) відповідної категорії та стаж роботи за фахом не менше двох років;

- вільне володіння державною мовою, достатній рівень знань законодавства (Конституції України, законодавства України з охорони здоров’я, антикорупційного законодавства, інших законодавчих та нормативно-правових актів);

- здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні обов’язки;

- високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності.

Конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку аптеки на середньострокову перспективу (три-п’ять років), в якому передбачаються:

- план реформування аптеки протягом одного року;

- заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

- пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку аптеки;

- пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності аптеки.

Умови оплати праці керівника:

Умови оплати праці завідувача визначаються відповідно до умов оплати праці працівників закладів охорони здоров'я, встановлених чинним законодавством України, згідно штатного розпису.

Дата і місце проведення конкурсу:

Інформацію про дату проведення конкурсу буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Любешівської селищної ради та повідомлено претендентів додатково.

Місце проведення конкурсу за адресою: 44200, Волинська область, Любешівський район, смт Любешів, вул. Бондаренка 90А  (актова зала).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь