A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ПИТАННЯ РЕМОНТУ ДОРОГИ В НАПРЯМКУ С. БЕРЕЗНА ВОЛЯ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ВІДКРИТИМ

Дата: 29.01.2020 11:51
Кількість переглядів: 1310

Фото без опису

Через поганий стан дорожнього покриття на дорозі 030958 /О030957/ - Судче - кордон Республіки Білорусь перестав курсувати автобус міжобласного автобусного маршруту Луцьк-Задовже до с.Березна Воля та с.Задовже Рівненської області, це спричинило підвищену соціальну напругу громади с. Березна Воля.

Близько трьох місяців тому Любешівська селищна рада надавала роз’яснення щодо ситуації з дорожніми ремонтними роботами по зазначеній  дорозі. Питання й досі залишається відкритим та перебуває на контролі у Любешівській селищній раді.

Дорога 030958 /О030957/ - Судче - кордон Республіки Білорусь є дорогою загального користування обласного значення,  знаходиться на балансі Департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації і відповідно фінансуються з обласного бюджету. Окрім того, зазначений об’єкт був включений в обласний План робіт з поточного дрібного ремонту доріг загального користування на 2019 рік. Департаментом було проведено відповідні тендерні процедури, але оскільки стан дорожнього полотна значно погіршився, то назріла проблема вибору іншої технології ремонту та додаткового фінансування, що й загальмувало ремонтні роботи по зазначеній дорозі. 

У свою чергу, аби вирішити дане питання селищний голова ще минулого року зустрічався з представниками відповідних обласних служб та  звертався до народних депутатів України. Робота в цьому напрямку продовжується й  у цьому році. Відтак, селищною радою було направлено відповідні листи до Міністерства інфраструктури України і  Департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

Наразі проведено планування узбіч на ділянці між селами Судче і Березна Воля. ДП «Волинський облавтодор», який обслуговує зазначену дорогу, оголосив тендер на закупівлю матеріалів, в тому числі і щебеню. Представник відділу технічного нагляду вищеназваного Департаменту Віталій Зіньков запевнив, що є домовленості з керівництвом ДП «Волинський облавтодор» про 200 т щебеню, яким мають підсипати проблемні місця.  Якщо говорити про ремонтні роботи, то дрібним ремонтом тут не обійтися, потрібно проводити капітальний ремонт. Як повідомили в Департаменті, щось конкретне обіцяти ніхто поки що не береться, оскільки ще не прийнято обласний бюджет. Окрім того, проєкти, які були заплановані в минулому році, також повністю не реалізовані. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь