A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ПОЛІЦІЇ ПРЕЗЕНТУВАЛИ СИСТЕМУ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 10.10.2019 11:32
Кількість переглядів: 2342

Фото без опису

У Любешові вже декілька днів повноцінно працює система  відеоспостереження, ініціатором встановлення якої виступив Любешівський  селищний голова Олег Кух.  Очільник громади  переконаний, що це дисциплінує громадян, дасть можливість підвищити попередження та розкриття  злочинів, забезпечить громадську  безпеку на території Любешівської селищної  ради.  А тому на початку  2019 року Любешівською селищною радою було  розроблено та прийнято Програму «Безпечна громада» на 2019 - 2020 роки. На реалізацію  цього  проекту з  місцевого бюджету у 2019 році заплановано використати близько 200 тис. грн, а загалом на виконання заходів  Програми необхідні кошти в сумі  1039,0 тис. грн.

Учора, 9 жовтня 2019 року, селищний голова Олег Кух та директор Центру безпеки громадян селищної ради Михайло Денисюк побували з робочим візитом у місцевому відділі поліції, де мали змогу переконатися, як працюють встановлені камери відеонагляду та як ведеться їх запис.

Варто зазначити, що на сьогодні  по Любешову встановлено 9 відеокамер, одна з них –  з розпізнанням номерних знаків транспортних засобів.  Наразі всі вони виведені на екранмонітору чергової частини поліції. За ними правоохоронці спостерігають цілодобово і контролюють ситуацію на вулицях селища  в режимі онлайн. 

Зі слів т.в.о. начальника відділу Любешівської поліції Володимира Хвесика, завдяки відеозаписам вчинення злочину, транспортна пригода чи навіть правопорушення не залишаться поза увагою правоохоронців. Наявність відеоспостереження дасть можливість притягнути правопорушників до відповідальності.

Спілкуючись з працівниками поліції, Олег Іванович запевнив, що й надалі буде проводитися робота по встановленню відеокамер в громаді, які уже доводять  свою ефективність.

У свою чергу, т.в.о. начальник відділу Любешівської поліції Володимир Хвесик подякував  селищному  голові  Олегу  Куху за взаєморозуміння і тісну співпрацю  у цьому напрямку, адже сьогодні далеко не  кожне місто має такі засоби  відеоспостереження, як у Любешові. Тим більше, що  вже 10 років,  як зауважив  Володимир  Сергійович,  вирішити  це питання було неможливо. За словами  працівників  поліції,  вони  неодноразово   зверталися  до районної та селищної влади, навіть самі розробили  аналогічну  програму,  однак вона не була профінансована.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь