A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ВІДБУЛАСЯ 31 СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 27.09.2019 15:44
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

26 вересня 2019 року відбулася  чергова тридцять перша сесія селищної ради сьомого скликання. У сесійній залі зареєструвалися 21 депутат.

Затвердивши порядок денний, до якого внесено 58 питань, депутати перейшли до озвучення запитів та запитань. Цього разу клопоталися народні обранці щодо забезпечення про незаконний видобуток піску на території громади, щодо забезпечення безкоштовним гарячим харчуванням дітей учасників АТО/ООС, щодо незадовільного стану дороги у селі Бірки по вул.. Вишневій та дороги до села Лахвичі, про забезпечення стоматологічними послугами населення у селі Ветли, щодо виконання ремонтних робіт на окремих відрізках доріг Залізницького та Судченського старостинського округу, щодо оренди земель за межами села Любешівська Воля.

В свою чергу очільник громади Олег Кух зазначив, що на сьогоднішній день селищна рада займається питанням щодо підготовки відведення земельних ділянок для власного користування, більше того райдержадміністрацією та районною радою розробляється генеральний план та схема електронного планування району, де передбачено території, що можуть використовуватись для відведення  піщаного кар’єру, також сьогодні депутати та жителі громади мають право звернутися в правоохоронні органи щодо незаконного видобутку піску. Начальник відділу освіти селищної ради Кух Василь Ілліч наголосив, що сесійним рішенням у грудні минулого року було передбачено, що діти, батьки яких загинули в зоні АТО та діти, батьки яких безпосередньо перебувають в зоні АТО/ООС, харчуються безкоштовно. Щодо виконання ремонтних робіт на окремих відрізках доріг Залізницького та Судченського старостинського округу, то після деяких узгоджень між дорожніми службами, вони розпочнуться.

Заслухавши запити та запитання, депутати перейшли до опрацювання питань порядку денного. Рішенням селищної ради внесли  зміни  до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, внесли зміни та доповнення до Програми соціального захисту населення Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки та Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2018-2019 роки.

Також було  підтримано рішення «Про безоплатну передачу у власність ПрАТ «Волиньобленерго» енергооб'єкти в с. Залаззя Любешівського району», надали дозвіл списати з балансу Любешівського закладу дошкільної освіти №2 «Ясла-садок «Дзвіночок» Любешівської селищної ради будівлі дитячих павільйонів.

Окрім того, депутати підтримали рішення селищної ради про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Любешівської селищної ради,  а також  деякі інші рішення.

Потому розглянули земельні питання.

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь