Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ОТГ ПРОВОДЯТЬ ТРЕНІНГИ : «Збирай роздільно - живи доцільно»

Дата: 24.07.2019 11:24
Кількість переглядів: 1095

Фото без опису

Триває реалізація проекту «Збирай роздільно - живи доцільно», який був підтриманий експертами проекту «Покращення якості послуг в сфері управління відходами на муніципальному рівні» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». 

Договір про місцеву фінансову допомогу з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ, Ешборн, Німеччина підписано, презентація Проекту «Збирай роздільно - живи доцільно» відбулася, тож наразі перейшли до проведення тренінгів. Протягом тижня на базі Любешівської селищної ради діятиме «Школа волонтерів», організована в рамках Проекту для учнів та педагогів нашої громади.

До проведення таких тренінгів Любешівська селищна рада залучає своїх працівників та депутатів. Вікторія Кондаревич - головний спеціаліст відділу регіонального розвитку, інвестицій та проектної діяльності Любешівської селищної ради, ознайомила присутніх із роздільним збором відходів, розповіла як це застосовується на практиці у нашій та інших громадах.

Цей досвід вона перейняла, беручи участь в тренінгових модулях від  GIZ та нещодавньому еко-кемпі. В інтерактивній формі учасники тренінгу навчаються сортувати «хороше» сміття та визначають, що робити з «поганим». Багато спілкуються, висловлюють своє бачення до проблем екології. Під час занять транслюються фотопідбірки про наслідки недбалого ставлення до природи, а також підвищується рівень екологічної свідомості учасників.

Олена Баренблат – депутат селищної ради, розповіла учасникам про діюче законодавство у сфері поводження з відходами, а Любов Оласюк - головний спеціаліст відділу правового забезпечення та управління персоналом, - про те, яким чином реагувати на порушення зазначеного законодавства та куди звертатися. У випадках порушень на місцевому рівні – необхідно викликати поліцію, яка сформує протокол та направить його на розгляд суду, також слід звернутися й до  еколога.

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь