A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗАСІДАННЯ ПОЗАЧЕРГОВОЇ 29 СЕСІЇ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 18.07.2019 08:33
Кількість переглядів: 723

Фото без опису

12 липня 2019 року відбулося засідання  позачергової двадцять дев’ятої сесії  Любешівської селищної ради сьомого скликання. У роботі засідання взяв участь 21 депутат.

Розпочали із депутатських запитів. Цього разу народні обранці порушували питання щодо передачі трансформатора на баланс ТзОВ «Волиньобленерго» по вул. Ранковій в с.Залаззя, ремонту дороги по вул. Перемоги (О 030427) с.Залаззя та щодо відсутності душової кімнати в Любешівському шкільному гуртожитку.

Потому перейшли до розгляду порядку денного, всього розглянули 33 питання. Підтримали рішення селищної ради «Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Любешівської селищної ради на 2016-2020 роки». Безоплатно прийняли рухоме майно (транспортний засіб) DAEWOO LANOS TF69Y) зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.

Під час засідання сесії депутати, заслухавши коротенький звіт про виконану роботу, задовольнили заяву заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради Савчука Олександра Івановича про звільнення за угодою сторін.

В свою чергу очільник громади Олег Кух подякував Олександру Івановичу за роботу упродовж терміну його перебування на цій посаді, як керівнику, який взяв на себе велику відповідальність, особливо на перших етапах становлення та розвитку нашої громади, а також  зазначив, що завдяки злагодженій роботі управління УКБ багато чого  вдалося зробити та досягти значних результатів у питаннях житлово-комунального господарства ОТГ.

Наступним розглянули питання «Про утворення Централізованої бухгалтерії при управлінні гуманітарної політики Любешівської селищної ради» та затвердили Положення. І насамкінець депутати перейшли до розгляду земельних питань.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь