Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ОГЛЯГЛЯНУЛИ БУДІВНИЦТВО ЦИРСЬКОЇ ДОРОГИ

Дата: 17.07.2019 10:55
Кількість переглядів: 1676

Фото без опису

 

Капітальний ремонт частини дороги загального користування Цир-Лахвичі- Люб’язь, протяжністю 3,3 км., який  розпочали у 2018 році,  завершується. Загальна кошторисна вартість ремонту становить більше 12 млн.грн.

Любешівський селищний голова Олег Кух разом з начальником відділу розвитку інфраструктури та комунальної власності Ігорем Комар-Стаховським побували у селі Цир, де зустрілися і поспілкувалися з представниками підрядної організації ТОВ Луцька ДПМК та провідним інженером відділу технічного нагляду департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації  Віталієм Зіньковим.

Перше, що цікавило очільника громади,  це усунення недоліків, допущених при проведенні ремонтних робіт в минулому році, і якість самого ремонту. Представник облдержадміністрації Вітатлій Зіньков зазначив, що  на даний момент працівники Луцької ДПМК якраз ліквідовують допущені дефекти та пояснив причини їх виникнення, а також запевнив, що всі недоліки та дефекти будуть усунені, після чого нанесуть розмітку і встановлять дорожні знаки. Окрім того, підрядник дає гарантію на проведений капітальний ремонт до 5 років.

По закінченню цього об’єкта, ремонтні роботи розпочнуться на незавершеному об’єкті дороги загального користування до села Деревок.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь