Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ РОЗПОЧАЛИ РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОЕКТУ: «Покращення якості послуг у сфері управління відходами на муніципальному рівні»

Дата: 08.07.2019 12:24
Кількість переглядів: 1287

Фото без опису

Як повідомлялося раніше, Любешівська селищна рада взяла участь у Конкурсі ідей на кращу ініціативу щодо ефективного поводження з відходами і стала переможцем.  Конкурс проходив у рамках проекту «Покращення якості послуг в сфері управління відходами на муніципальному рівні» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Наразі у селищній раді перейшли до реалізації першого етапу Проекту. Сьогодні, 8 липня 2019 року, підписано Договір про місцеву фінансову допомогу з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ, Ешборн, Німеччина та місцевою громадською організацією «Сприяння» (голова – Сергій  Кутинець).

Обговорено також і подальші кроки заходів Проекту щодо покращення екологічного стану довкілля громади шляхом впровадження системи роздільного збору ТПВ та подальшого використання їх компонентів, як вторинної сировини, у селищі та п’яти старостинських округах на основі досвіду ліцеїв громади у інші навчальні заклади, що функціонують на території Любешівської селищної ради.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь