A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ 28 СЕСІЯ

Дата: 03.07.2019 15:32
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

Чергове засідання 28 – ї сесії Любешівської селищної  ради розпочалося з приємних моментів: очільник громади Олег Кух привітав усіх зі святом  - Днем Конституції України та вручив посвідчення  і  нагрудні знаки жінкам, яким присвоєно почесне звання «Мати – героїня». Долучилася до привітань народний депутат України Ірина  Констанкевич та вручила подяки нашим землячкам.

Потому депутати розпочали опрацювання порядку денного сесії. Спершу розглянули депутатські запити, стосувалися вони функціонування вуличного освітлення по вул. Грушевського, щодо ремонту санвузлів в Любешівському ЗДО № 3 «Ясла-садок «Сонечко», відсутності приміщення для зберігання опалювальної сировини, щодо функціонування аптеки №33 в с. Бірки.

Опрацьовуючи питання порядку денного, внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, доповнивши розділ VI. «Інвестиційні наміри об’єктів Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки» пунктом: «Нове будівництво Бірківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Поліській, 43-А, в с. Бірки Любешівського району Волинської області». Затвердили погоджений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України перелік проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад в 2019 році. Внесли зміни  до рішення Любешівської селищної ради від 27 лютого 2019 року № 2-24/9 «Про перейменування Комунального підприємства «Любешівський ринок» та затвердили Статут  у новій редакції. Погодили акти про списання багатоквартирних будинків з балансу Любешівського комунального підприємства «Любешів-Комфорт-Сервіс».

Окрім того депутати заслухали звіт завідувача комунального підприємства «Державна центральна районна аптека №33 Любешівського району» Ніни Демчук та внесли зміни до рішення селищної ради «Про роботу КП «Державна центральна районна аптека №33 Любешівського району» за 2018 рік» щодо створення комісії для вивчення та аналізу роботи комунального підприємства, за результатами якої  винести повторно на розгляд селищної ради питання «Про роботу КП «Державна центральна районна аптека №33 Любешівського району».

Для забезпечення належного обліку, утримання та розвитку вулично-дорожньої мережі комунальної власності прийняли рішення про упорядкування вулично-дорожньої мережі комунальної власності  Любешівської селищної ради. Підтримали рішення про  прийняття в комунальну власність Любешівської селищної ради на  баланс  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради кладовища.  Внесли зміни  до Програми по охороні навколишнього середовища на 2016-2020 роки. Підтримали рішення «Про безоплатну передачу рухомого та нерухомого майна з балансу КП «Любешів-Комфорт-Сервіс». Прийняли в комунальну власність Любешівської селищної ради на  баланс  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради не обліковані енергооб’єкти в с. Залаззя.

Також на сесії були прийняті рішення селищної ради: «Про встановлення єдиного податку на території об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», «Про встановлення плати за землю на території об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». «Про встановлення туристичного збору на території об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», «Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів на території об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Внесли зміни до Програми розвитку земельних відносин, охорони земель та забезпечення містобудівною документацією Любешівської громади на 2018-2019 роки,  до рішення Любешівської селищної ради № 2-15/4 від 28.08.2018 року «Про Комплексну програму розвитку галузей агропромислового комплексу Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки» зі змінами, внесеними згідно з рішенням селищної ради від 27.02.2019 року № 2-24/25. Та  підтримали рішення «Про звернення депутатів Любешівської селищної ради до Кабінету Міністрів України, Головного управління Держгеокадастру у  Волинській області щодо передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаної територіальної громади». Окремо розглянули блок земельних питань.

 

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь