A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації щодо призначення громадянам всіх видів соціальної допомоги, компенсацій та пільг, роз’яснює

Дата: 26.06.2019 08:29
Кількість переглядів: 788

Наказом Мінсоцполітики України від 22.07.2003 р. №204 було затверджено форму єдиної декларації про доходи та майновий стан осіб, які звернулися за призначенням всіх видів соціальної допомоги. При її оформленні заявник зобовязаний надавати вичерпну інформацію про доходи та майно у володінні власному та членів сімї, наявні житлові приміщення, транспортні засоби та інші відомості, передбачені декларацією. Окремо в декларації зазначаються відомості про додаткові джерела існування, серед яких – дохід від оренди житла, отримання доходів без оформлення трудових відносин, дохід від реалізації сільськогосподарської продукції, використання техніки та інші, передбачені в декларації.

Фото без опису

У звязку з тим, що для кожної пори року характерні певні сезонні роботи (збір ягід, грибів тощо), ще раз звертаємо увагу населення на необхідність декларування отриманих доходів, оскільки їх скриття призводить до помилкового нарахування сум соціальних допомог та житлових субсидій. Достовірну інформацію про суми та джерела доходів громадян управління соцзахисту одержує з центральної бази даних Державного реєстру  фізичних осіб ДПА України.

      Зайво отримані суми соціальних виплат вважаються неправомірно отриманою вигодою та підлягають поверненню до бюджету. В разі добровільного неповернення коштів документи отримувача передаються до місцевого відділу прокуратури. На сьогоднішній день щодо жителів району відкрито ряд кримінальних проваджень із зазначених питань.

          Просимо осіб, які звертаються до управління соцзахисту з метою одержання будь-яких соціальних виплат, відповідально ставитися до заповнення документів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь