A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ВІДБУЛАСЯ 27 СЕСІЯ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 30.05.2019 11:18
Кількість переглядів: 908

Фото без опису

27 травня 2019 року відбулася  чергова двадцять сьома сесії селищної ради сьомого скликання. У сесійній залі зареєструвалися 29 депутатів.

Затвердивши порядок денний, до якого внесено 63 питання, депутати перейшли до озвучення запитів та запитань. Цього разу клопоталися народні обранці про забезпечення інсуліном, щодо ремонту дороги обласного значення в селі Підкормілля, дороги Цир-Лахвичі-Любешів, звернути увагу на обслуговування дороги до села Бучин, щодо огляду  стану дитячих майданчиків по населених пунктах громади, про розширення меж кладовища у с. Рудка, про функціонування аптеки в селі Бірки. Зазначені запити та  запитання взяті на опрацювання, по окремих відповідь надана одразу.

Зокрема, селищний голова Олег Кух пояснив що  питання функціонування аптеки перебуває на стадії вирішення. Наразі у селищній раді приймається рішення «Про надання дозволу на передачу в оренду частини адміністративного приміщення в селі Бірки, де й планується розмістити аптеку. Щодо забезпечення інсуліном, Олег Іванович зауважив, що такої проблема наразі немає, це підтвердив і головний лікар центральної районної лікарні Богдан Іванів, окрім цього, як зауважив очільник громади, селищна рада передала кошти невикористаної медичної субвенції на придбання інсуліну до районного бюджету. Роз’яснення щодо ремонту доріг та чому не виконуються роботи, на які передбачено кошти, сподіваються отримати від департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

Заслухавши запити та запитання, депутати перейшли до опрацювання питань порядку денного. Рішенням селищної ради внесли  зміни  до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, до рішення селищної ради від 23 лютого 2018 року № 2-4/9 «Про затвердження структури апарату та  виконавчих органів Любешівської селищної ради», внесли зміни та доповнення до Програми соціального захисту населення Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, внесли зміни до рішення селищної ради від 21.12.2018 № 2-21/3 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».

Прийняли рішення «Про надання згоди на безоплатне прийняття рухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради», рішення про встановлення надбавки за вислугу років селищному голові, про порядок відрахування частини чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, що вилучається до відповідного місцевого бюджету, про безоплатну передачу рухомого та нерухомого майна з балансу Любешівської селищної ради.

Надали дозвіл управлінню гуманітарної політики Любешівської селищної ради на списання з балансу приміщення Піонерська за адресою: вул. Шкільна, 1, с. Березичі, Любешівський район, Волинська область, на списання з балансу приміщення клубу с. Березна Воля за адресою: вул. Лесі Українки, буд. 40,  с. Березна Воля, Любешівський район, Волинська область, на списання з балансу надвірного туалету за адресою: с. В’язівне, Любешівський район, Волинська область, на списання з балансу будівлі 1-ої школи за адресою: с. Мукошин, вул. Поліська, 55, Любешівський район, Волинська область, на зняття з обліку та списання автобуса пасажирського БАЗ А0790.04. Надали дозвіл опорному закладу загальної середньої освіти «Любешівський ліцей» Любешівської селищної ради на зняття з обліку та списання автобуса пасажирського ЗИЛ 127.

Рішенням селищної ради затвердили передавальні Актів незавершених капітальних інвестицій закладів загальної середньої освіти зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради. Перейменували Будинок культури Любешівської селищної ради та затвердили  Статут у новій редакції.

Під час сесії було внесено зміни до рішення Любешівської селищної ради від 07 грудня 2018 року № 2-20/4 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2018-2019 роки». Затверджено перелік нерухомого майна комунальної власності Любешівської селищної ради, що може бути передане в оренду у 2019 році. Надано дозвіл на передачу в оренду частини адміністративного приміщення в с. Бірки.

Окрім того, було прийнято в комунальну власність Любешівської селищної ради на  баланс  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради не обліковані об’єкти вуличного освітлення. Також депутати підтримали рішення ро розміщення архіву Любешівської селищної ради в приміщенні Державної центральної районної аптеки №33.

На другій частині сесійного засідання депутати  розглянули блок земельних питань.

сійного засідання депутати  розглянули блок земельних питань.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь