A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

від 23 травня 2019 року

Дата: 29.05.2019 09:49
Кількість переглядів: 785

Протокол № 33

 

33/1 Про порядок денний засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

33/2

Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.

33/3

Про надання дозволу ТзОВ «СТОХІД НОВА АГРО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок невитребуваних земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) з земель колективної власності КСП «Нове життя» на території Судченського старостинського округу.

33/4

 Про клопотання ТзОВ «СТОХІД НОВА АГРО» по наданню не успадкованих земельних ділянок за межами населеного пункту с. Судче на території Судченського старостинського округу.

33/5

Про розірвання договору оренди землі та передачу земельної ділянки у власність гр. Ткачук Жанні Миколаївні, с. Заріка.

33/6

Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки гр. Бурдаку Руслану Вікторовичу, смт Любешів.

33/7

Про припинення дії договору оренди земельної ділянки та укладення нового договору оренди в смт Любешів.

33/8

Про розгляд заяви гр. Оласюка Олександра Миколайовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Любешів.

33/9

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування будівель торгівлі в с. Любешівська Воля вул. Шевченка, 39 Любешівському споживчому товариству.

33/10

Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

33/11

Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

33/12

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) с. Седлище  гр. Бурдаку Максиму Анатолійовичу.

33/13

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства з земель с. Седлише гр. Бурдак Людмилі Костянтинівні.

33/14

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства з земель с. Седлише гр. Бущук Таїсії Володимирівні.

33/15

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Семенюку Сергію Івановичу з земель господарського двору, колишнього КСП ім. Пархоменка, с. Бірки.

33/16

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства з земель с. Березичі гр. Шпанчук Людмилі Степанівні.

33/17

Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки в с. Лобна, вул. Федорова, 53А.

33/18

Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки в с. Седлище, вул. Ранкова.

33/19

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій з земель с. Залізниця ПрАТ «ВФ Україна».

33/20

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства власнику сертифіката гр. Вітовщику Олександру Олексійовичу, на території Березичівського старостинського округу.

33/21

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Бондарчуку Івану Тимофійовичу смт Любешів.

33/22

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Федчику Івану Герасимовичу, с. Залаззя.

33/23

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Павлику Петру Йосиповичу, с. Лахвичі.

33/24

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ігнатюку Руслану Васильовичу, с. Судче.

33/25

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Ковалику Валерію Володимировичу, с. Бірки.

33/26

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кошелюку Віктору Івановичу, с. Бірки

33/27

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Седлище гр. Андрусик Галині Степанівні

33/28

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Угриничі гр. Онищук Богдані Валеріївні.

33/29

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Кучмі Олені Яківні

33/30

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бірки гр. Дорошу Сергію Павловичу.

33/31

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бірки гр. Ліштван Любові Іванівні.

33/32

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Витуле гр. Кошелюку Тимофію Васильовичу

33/33

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Никипорук Орисі Степанівні

33/34

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Нові Березичі гр. Рудніку Петру Петровичу.

33/35

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Підкормілля гр. Кух Домні Пилипівні.

33/36

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Проходи гр. Іську Андрію Олександровичу.

33/37

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Седлище гр. Матюк Жанні Олександрівні.

33/38

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель смт Любешів гр. Шерейко Лілії Анатоліївні.

33/39

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Угриничі гр. Матюк Ніні Василівні.

33/40

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Комзюк Ірині Вікторівні.

33/41

Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки у власність гр. Сергійчук Валентині Іванівні.

33/42

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування приміщень контори, кузні, прохідної та гаражів з земель смт Любешів ТзОВ «Любешівпромліс».

33/43

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в спільну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Оласюк Світлані Миколаївні та гр. Кудлюк Вірі Миколаївні, с. В’язівне.

33/44

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства власникам сертифікатів на території Гірківського старостинського округу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь