Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛИСЯ ЗЕМЕЛЬНІ ТОРГИ – Є ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Дата: 22.05.2019 15:35
Кількість переглядів: 2097

Фото без опису

Як правило, будівництво житла у нашому селищі зводиться лише до приватного сектору – в пріорітеті індивідуальні житлові будинки. На переконання селищного голови Олега Куха, це питання  потребує принципово нових підходів, Любешів необхідно осучаснювати та розбудовувати. Якщо ж і надалі виділяти земельні ділянки лише під забудову приватних житлових будинків, переконаний  очільник громади, то в недалекому майбутньому Любешівська селищна рада змушена буде викупляти «свої» ж таки землі у тих, кому роздала їх сьогодні на безоплатній основі. І робити це їй доведеться за кошти громади. А тому селищний голова виступив з ініціативою розпочати будівництво багатоповерхівок у Любешові. За це проголосували депутати Любешівської селищної ради на одному із засідань сесії ще минулого року.

Наступний крок – це земельні торги, які  відбулися вчора, 21 травня 2019 року, в приміщенні селищної ради.

 Торги проходили  у формі  аукціону на  право оренди на земельну ділянку площею 1,0219 га для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.  Земельна ділянка розташована  у селищі Любешів в районі вулиць  Свободи,58 і Пушкіна,27. В аукціоні взяло участь двоє учасників. Стартова ціна об’єкта  становила  137252,21 грн.

За результатами  торгів  переможцем стало ТзОВ «Три доньки і син»,  з яким було укладено договір на право оренди земельної ділянки терміном на 10 років  на суму 147546, 11 грн в рік 12,9 % від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.

Згідно умов договору, якщо через 6 місяців з дати проведення аукціону будівництво не розпочнеться, орендодавець (селищна рада)  має право  в односторонньому порядку розірвати договір оренди.

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь