A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ 26 СЕСІЯ

Дата: 29.04.2019 13:46
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

В ході чергового сесійного засідання, яке відбулося  24  квітня, було розглянуто 77 питань. На початку сесії депутати озвучили запити та запитання щодо відновлення попереднього робочого графіка ветлікаря у селі Великий Курінь, щодо ремонту клубу у с. В’язівне,  передачі земельних ділянок  в оренду у селі Деревок, щодо ситуації з будівництвом ФАПу у с. Залізниця.

Потому перед депутатами виступив директор Центру безпеки селищної ради Михайло Денисюк та озвучив інформацію про пожежонебезпечну ситуацію, що склалася на території громади, а також про халатність жителів щодо загорань на земельних паях, власниками яких вони є.

Опрацьовуючи питання порядку денного,  депутати внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки,  до Цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей Любешівської селищної ради на2018-2020 роки, до Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, внесли зміни та доповнення до Комплексної програми розвитку освіти Любешівської селищної ради на 2019-2021 роки, до Цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту Любешівської селищної ради  на 2018-2020 роки, внесли зміни до Програми розвитку земельних відносин, охорони земель та забезпечення містобудівною документацією Любешівської громади на 2018-2019 роки.

Окрім того, затвердили склад  робочої  групи з розроблення місцевого плану дій з управління твердими побутовими відходами Любешівської селищної ради. Рішенням селищної ради депутати прийняли безоплатно незавершені капітальні інвестиції закладів загальної середньої освіти зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради,  затвердили акт обстеження визначення технічного стану сільського будинку культури в селі Ветли, затвердили Статут  музею партизанської Слави села Лобна у новій редакції, а також затвердили Порядок проведення конкурсу на посаду керівників закладів культури, що є у комунальній власності Любешівської селищної ради.

Також у ході роботи сесії було надано дозвіл КП «Державна центральна районна аптека № 33 Любешівського району» на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок від ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» та оголошено «сезон тиші» в місцях масового розмноження та вирощування потомства дикими тваринами та інші.

Потому депутати розглянули  блок  земельних питань.

 

 

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь