Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту рішення Любешівської об’єднаної територіальної громади «Про встановлення місцевих податків і зборів на території об’єднаної територіальної громади на 2020 рік”

Дата: 24.04.2019 11:25
Кількість переглядів: 659

Фото без описуПроект регуляторного акта - рішення сесії «Про встановлення місцевих податків та зборів на території об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Розробник проекту – управління фінансів, відділ землекористування, кадастру, екологічної безпеки Любешівської селищної ради.

Мета проекту - встановлення на території об’єднаної територіальної громади місцевих податків та зборів у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Пропозиції та зауваження приймаються розробником проекту в письмовій формі за поштовою адресою: 44200, смт. Любешів, вул. Бондаренка, 90 а;

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить  1 (один) місяць з дня його оприлюднення на офіційному сайті Любешівської селищної ради.

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Любешівської селищної ради за посиланням http://lubeshivska.gromada.org.ua/ у розділі Діяльність селищної раді/Регуляторна діяльність.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь