A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

Дата: 18.04.2019 11:36
Кількість переглядів: 873

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

(Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості

у проекті містобудівної документації «Детальний план території 1 черги житлової садибної забудови в районі вулиць Проектна№1-№2 у с. Любешівська Воля Любешівського району Волинської області»)

 Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні» на розгляд громадськості виноситься проект містобудівної документації «Детальний план території 1 черги житлової садибної забудови в районі вулиць Проектна№1-№2 у с. Любешівська Воля Любешівського району Волинської області»

Проектом передбачене розташування 104 присадибних ділянки загальною площею 15,7175 га, житлових вулиць, артсвердловини з водонапірною вежею, трансформаторної підстанції і магазину товарів повсякденного попиту з аптекою, а також рекреаційно- спортивний сквер для влаштування майданчиків для ігор дітей дошкільного і молодшого шкільного віку, відпочинку дорослих та занять фізкультурою.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Любешівська селищна рада.

Процедура громадського обговорення:

- строки: 18.04.2019 по 20.05.2019 року включно;

- спосіб участі громадськості: надання письмових зауважень і пропозицій

 Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Письмові пропозиції до проекту детального плану території подаються у строк з 18 квітня по 20 травня 2019 року до відділу землекористування, кадастру, екологічної безпеки Любешівської селищної ради (каб. №404).

- орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: З проектом ДПТ, його графічною частиною, пояснювальною запискою, розділом “Охорона навколишнього природного середовища”, який є звітом про стратегічну екологічну оцінку, можна ознайомитись в Любешівській селищній раді за адресою: смт Любешів, вул. Незалежності, 53, к. 404 та на офіційному сайті селищної ради: lubeshivska.gromada.org.ua

- орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси: Любешівська селищна рада, Волинська область, смт Любешів, вул. Бондаренка, 90А або в електронній формі на адресу lubeshiv@ukr.net;

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: відсутня.

Громадські слухання по проекту містобудівної документації «Детальний план території 1 черги житлової садибної забудови в районі вулиць Проектна№1-№2 у с. Любешівська Воля Любешівського району Волинської області» відбудуться 24 травня 2019 року о 11.00 в с. Любешівська Воля по вул. Шевченка, 41.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь