Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ВІТАННЯ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ

Дата: 08.03.2019 09:08
Кількість переглядів: 506

Фото без опису

Дорогі, незрівнянні й найкращі жінки Любешівщини!

Дозвольте від щирого серця привітати Вас з нагоди Міжнародного жіночого дня — 8 Березня! З чудовим святом Весни, Молодості і Краси.
Все добре та світле на землі - від жінки. Серед кращих традицій нашого народу є повага й шана до жінки — матері – мудрої господині, охоронниці домашнього вогнища.
Користуючись нагодою, хочу подякувати всім жінкам, які сьогодні сумлінною повсякденною працею утверджують авторитет органів місцевого самоврядування, державної влади, підприємств і організацій, забезпечуючи виконання важливих завдань на різних напрямках роботи, а також тим, які знаходяться на заслуженому відпочинку.
Особлива подяка жінкам, які сьогодні разом з чоловіками стоять на передовій за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, жінкам-волонтерам, медичним працівникам. Велика шана матерям і дружинам, які чекають чоловіків та синів з фронту, глибоке співчуття тим з них, які втратили рідних.
Ваша небайдужа й відповідальна життєва позиція, як і буденна праця є справжньою запорукою миру й стабільності нашого народу, відродження нашої країни.
Бажаю усім жінкам, щоб відчували чоловічу увагу, турботу. Хай буде більше посмішок на ваших обличчях і безхмарних весняних днів у житті. Здоров’я вам, щастя, нев’янучої молодості і краси, надії і любові, добра і сонця у ваші родини і серця!

З повагою Любешівський селищний голова           Олег Кух


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь