A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО ЛЮБЕШІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 05.03.2019 15:33
Кількість переглядів: 1182

 

   Як вже повідомлялося раніше, Любешівську ОТГ було обрано у якості партнера проекту українсько-німецького співробітництва GIZ  «Енергоефективність у громадах II». Його впроваджує компанія GIZ за дорученням Федерального  міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) та Асоціація малих міст України.

   Розпочався офіційний старт співробітництва нашої громади з  компанією  GIZ ще у вересні минулому року.   Саме тоді очільник Любешівської ОТГ  Олег Кух та  заступник начальника управління - начальник відділу житлово-комунального господарства  селищної ради Віталій Герасимчук брали участь конференції-семінарі, де обговорювались перші кроки, які необхідно зробити для успішного розвитку енергоменеджменту у своїй громаді. Окрім цього, під час зазначеного заходу була підписана Угода про співпрацю Любешівської ОТГ у проекті GIZ «Енергоефективність у громадах II».

    Сьогодні, 5 березня 2019 року, на продовження виконання умов Проекту, селищний голова Олег Кух та заступник начальника управління капітального будівництва селищної ради Віталій Герасимчук  перебувають з робочою поїздкою у Києві. Посадовці беруть участь у  конференції  «Обладнання енергоменеджера на практиці». 

   Розпочалася конференція із представлення перших результатів Проекту та огляду спеціалізованого обладнання. Потому відбулося офіційне вручення  «Наборів енергоменеджера» - валіза із приладами для щоденних потреб у роботі енергоменеджера. Такий комплект вимірювального обладнання  отримала і наша громада. Він дасть можливість вимірювати та аналізувати споживання і витрачання енергоносіїв.

   Як зазначив Олег Іванович, головною метою впровадження енергоменеджменту у нашій громаді буде скорочення витрат за рахунок зниження видатків на паливно-енергетичні та інші ресурси.   Найперше, що необхідно зробити в цьому напрямку -  це  організувати роботу, проаналізувати та визначити потенціал енергозбереження, а також розробити технічні та організаційні рішення для використання потенціалу енергозбереження взагалі та у будівлях зокрема.

 

 

 

 

 



Коментарі:

Анонім
2019-03-10 11:26:01

Аби був толк для громади , крім піару .

Панасюк Валерій
2019-03-05 22:47:29

Це дуже реальний і правильний напрямок.Економія енергоносіїв -- це вже гроші в місцеву громаду.Успіхів нам всім.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь