Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО ЛЮБЕШІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 05.03.2019 15:33
Кількість переглядів: 1225

 

Фото без опису

   Як вже повідомлялося раніше, Любешівську ОТГ було обрано у якості партнера проекту українсько-німецького співробітництва GIZ  «Енергоефективність у громадах II». Його впроваджує компанія GIZ за дорученням Федерального  міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) та Асоціація малих міст України.

   Розпочався офіційний старт співробітництва нашої громади з  компанією  GIZ ще у вересні минулому року.   Саме тоді очільник Любешівської ОТГ  Олег Кух та  заступник начальника управління - начальник відділу житлово-комунального господарства  селищної ради Віталій Герасимчук брали участь конференції-семінарі, де обговорювались перші кроки, які необхідно зробити для успішного розвитку енергоменеджменту у своїй громаді. Окрім цього, під час зазначеного заходу була підписана Угода про співпрацю Любешівської ОТГ у проекті GIZ «Енергоефективність у громадах II».

    Сьогодні, 5 березня 2019 року, на продовження виконання умов Проекту, селищний голова Олег Кух та заступник начальника управління капітального будівництва селищної ради Віталій Герасимчук  перебувають з робочою поїздкою у Києві. Посадовці беруть участь у  конференції  «Обладнання енергоменеджера на практиці». 

   Розпочалася конференція із представлення перших результатів Проекту та огляду спеціалізованого обладнання. Потому відбулося офіційне вручення  «Наборів енергоменеджера» - валіза із приладами для щоденних потреб у роботі енергоменеджера. Такий комплект вимірювального обладнання  отримала і наша громада. Він дасть можливість вимірювати та аналізувати споживання і витрачання енергоносіїв.

   Як зазначив Олег Іванович, головною метою впровадження енергоменеджменту у нашій громаді буде скорочення витрат за рахунок зниження видатків на паливно-енергетичні та інші ресурси.   Найперше, що необхідно зробити в цьому напрямку -  це  організувати роботу, проаналізувати та визначити потенціал енергозбереження, а також розробити технічні та організаційні рішення для використання потенціалу енергозбереження взагалі та у будівлях зокрема.

 

 

 

 

 



Коментарі:

Анонім
2019-03-10 11:26:01

Аби був толк для громади , крім піару .

Панасюк Валерій
2019-03-05 22:47:29

Це дуже реальний і правильний напрямок.Економія енергоносіїв -- це вже гроші в місцеву громаду.Успіхів нам всім.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь