A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Рішення Любешівської об’єднаної територіальної громади прийняті на позачерговій п’ятій сесії

Дата: 30.03.2018 09:38
Кількість переглядів: 728

  Протокол 2-5 чергової п’ятої сесії Любешівської селищної ради сьомого скликання

Про порядок денний чергової пятої сесії селищної ради сьомого скликання рішення 2-5/1

 

  1. Про запит депутата селищної ради Штельмаха Валентина Івановича, щодо розширення або виділення нової земельної ділянки під кладовище в с. Рудка. 

рішення 2-5/2-1

  1. Про запит депутата селищної ради Штельмаха Валентина Івановича, щодо електрифікації житлового масиву по вул. Берегова в с. Заріка.

рішення 2-5/2-2

  1. Про запит депутата селищної ради Неймарка Сергія Олександровича, щодо введення в експлуатацію  вуличного освітлення по вулицях Богдана Хмельницького, Зелена та Т. Костюшко в смт Любешів.

рішення 2-5/2-3

  1. Про запит депутата селищної ради Неймарка Сергія Олександровича, щодо потреби регулярного експлуатаційного утримання сільських доріг в с. Підкормілля.

рішення 2-5/2-4

  1. Про запит депутата селищної ради Чернюка Юрія Івановича, щодо облаштування дитячого майданчика в с. В’язівне.

рішення 2-5/2-5

  1. Про запит депутата селищної ради Ковальчук Олени Петрівни, щодо встановлення вежі мобільного зв’язку на території Залізницького старостинського округу.

рішення 2-5/2-6

  1. Про запит депутата селищної ради Ковальчук Олени Петрівни, щодо організації транспортного сполучення с. Міжгайці з смт Любешів.

рішення 2-5/2-7

Програма

  1.  Про Програму економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.

рішення 2-5/3

 

 

  1. Про надання згоди на безоплатну передачу майна у комунальну власність Любешівської селищної ради

рішення 2-5/4

  1.  Про безоплатне прийняття юридичної особи – Центру первинної медико-санітарної допомоги Любешівського району в тому числі їх цілісні майнові комплекси, будівлі та споруди, індивідуально визначене майно зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.

рішення 2-5/5

  1.  Про безоплатне прийняття юридичної особи – Любешівський районний будинок культури в тому числі їх цілісні майнові комплекси, будівлі та споруди, індивідуально визначене майно зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.

рішення 2-5/6

  1.  Про внесення  змін до рішення  селищної ради від 30 листопада 2017 року № 2-1/7 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

рішення 2-5/7

  1.  Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за 2017 рік.

рішення 2-5/8

додаток1

додаток2

  1.  Про внесення змін до рішення Любешівської селищної ради від 22.12.2017р. №2-2/22 «Про селищний бюджет».

рішення 2-5/9

додатки

  1.  Про розпорядження селищного голови видані в міжсесійний період.

рішення 2-5/10

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Оласюк Ніні Онисимівні смт Любешів.

рішення 2-5/11

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Заріка гр. Савчуку Віталію Васильовичу.

рішення 2-5/12

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Рудка гр. Дударчук Наталії Василівні.

рішення 2-5/13

  1.  Про  надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Андрусику Степану Марковичу смт Любешів.

рішення 2-5/14

  1.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бегалю Сергію Володимировичу смт Любешів.

рішення 2-5/15

  1.  Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Любешів.

рішення 2-5/16

  1.  Про розірвання договору оренди землі та передачу земельної ділянки у власність гр. Ланевичу Сергію Гавриловичу смт Любешів.

рішення 2-5/17

  1.  Про надання дозволу на розробку Детального плану території земельної ділянки по вул. Молодіжна 30, с. Зарудчі.

рішення 2-5/18

  1.  Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бондарчуку Петру Семеновичу с. Підкормілля.

рішення 2-5/19

  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Остапчуку Миколі Олександровичу з земель с. Зарудчі.

рішення 2-5/20

  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бейкалу Олександру Михайловичу з земель с. Зарудчі.

рішення 2-5/21

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Литвинчуку Івану Івановичу с. Зарудчі.

рішення 2-5/22

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Підкормілля гр. Оласюку Андрію Івановичу.

рішення 2-5/23

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів  гр. Литвинчуку Віталію Сергійовичу.

рішення 2-5/24

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бірки  гр. Савчуку Валерію Сергійовичу.

рішення 2-5/25

  1.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бірки гр. Лопухович Наталії Миколаївні.

рішення 2-5/26

  1.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бірки гр. Сахарчуку Олександру Михайловичу.

рішення 2-5/27

  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Мокичу Дмитру Валерійовичу з земель с. Бірки.

рішення 2-5/28

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Бринчук Надії Павлівні с. Лобна.

рішення 2-5/29

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Поліщук Ніні Яківні с. Лобна.

рішення 2-5/30

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Швирид Марії Павлівні с. Лобна.

рішення 2-5/31

  1.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залізниця гр. Жилку Івану Володимировичу.

рішення 2-5/32

  1.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Залізниця гр. Жилку Вадиму Васильовичу.

рішення 2-5/33

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Залізниця гр. Лащ Тетяні Володимирівні.

рішення 2-5/34

  1.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Судче  гр. Сафонюк Ярославі Сергіївні.

рішення 2-5/35

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Дишку Івану Микитовичу с. Ветли.

рішення 2-5/36

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Зусько Галині Володимирівні с. Мукошин.

рішення 2-5/37

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кундику Юрію Віталійовичу с. Проходи.

рішення 2-5/38

  1.  Про  надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шмалю Якову Наумовичу с. Проходи.

рішення 2-5/39

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Остапчуку Олександру Анастасійовичу с. Залаззя.

рішення 2-5/40

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Токарчуку Богдану Анатолійовичу.

рішення 2-5/41

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Чучко Лілії Владіславівні.

рішення 2-5/42

  1.  Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Нестеруку Івану Борисовичу с. Залаззя.

рішення 2-5/43

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Хвесику Анатолію Васильовичу с. В’язівне.

рішення 2-5/44

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Угриничі гр. Наумчик Оксані Степанівні.

рішення 2-5/45

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Угриничі гр. Ковальчук Валентині Миколаївні.

рішення 2-5/46

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Любешівська Воля гр. Гриневичу Андрію Михайловичу.

рішення 2-5/47

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Любешівська Воля гр. Клявзуник Ніні Григорівні.

рішення 2-5/48

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. В’язівне гр. Матюк Ганні Йосипівні.

рішення 2-5/49

  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Медведюку Івану Івановичу з земель с. Любешівська Воля.

рішення 2-5/50

  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка)  гр. Ковальчуку Сергію Андрійовичу  з земель с. Нові Березичі.

рішення 2-5/51

  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства  гр. Ковальчуку Сергію Андрійовичу  з земель с. Нові Березичі.

рішення 2-5/52

  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Березичі гр. Капець Руслані Іванівні.

рішення 2-5/53

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кононович Тетяні Василівні с. Судче.

рішення 2-5/54

  1.  Про  надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Труш Софії Гнатівні с. Сваловичі.

рішення 2-5/55

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Хоцунь гр. Савчуку Олександру Володимировичу.

рішення 2-5/56

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Занько Вірі Іванівні с. Деревок.

рішення 2-5/57

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Деревок гр. Любежаніну Віталію Анатолійовичу.

рішення 2-5/58

  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка)  гр. Ниципорику Валентину Вікторовичу з земель с. Деревок.

рішення 2-5/59

  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка)  гр. Губарику Роману Руслановичу з земель с. Деревок.

рішення 2-5/60

  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Ниципорику Віктору Васильовичу з земель с. Деревок.

рішення 2-5/61

  1.  Про передачу земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Оліфірук Ганні Северіанівні с. Деревок.

рішення 2-5/62

  1.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Любешівська Воля гр. Омельчуку Василю Павловичу.

рішення 2-5/63

  1.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. В’язівне гр. Матюк Ганні Йосипівні.

рішення 2-5/64

  1.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Залізниця гр. Шеметило Галині Володимирівні.

рішення 2-5/65

  1.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Деревок гр. Макаревич Світлані Григорівні.

рішення 2-5/66

  1.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Залаззя гр. Борисюк Олені Степанівні.

рішення 2-5/67

  1.  Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Залаззя гр. Борисюк Валентині Іванівні.

рішення 2-5/68

  1.  Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Комару Віктору Панасовичу з земель с. Седлище.

рішення 2-5/69

  1.  Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Марчику Миколі Петровичу, учаснику АТО.

рішення 2-5/70

  1.  Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами с. Рудка гр. Гацю Олегу Віталійовичу жителю с. Рудка, учаснику АТО.

рішення 2-5/71

  1.  Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дунцю Юрію Вікторовичу, учаснику АТО.

рішення 2-5/72

  1.  Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Єфимчуку Анатолію Антоновичу, учаснику АТО.

рішення 2-5/73

  1.  Про погодження відведення земельних ділянок  для ведення особистого селянського господарства за межами с. В’язівне учасникам АТО.

рішення 2-5/74

  1.  Про погодження відведення земельної  ділянки  для ведення особистого селянського господарства за межами с. Любешівська Воля гр. Стась Яні В’ячеславівні, жительці с. Любешівська Воля, молода сім’я.

рішення 2-5/75

  1.  Про погодження відведення земельної  ділянки  для ведення особистого селянського господарства за межами с. В’язівне гр. Поліщуку Юрію Миколайовичу, жителю с. В’язівне, молода сім’я.

рішення 2-5/76

  1.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  в оренду гр. Дудко Василю Григоровичу за рахунок земель с. Залізниця.

рішення 2-5/77

  1.  Про надання в оренду земельної ділянки у с. Залаззя, вул. Малієвського, 89б.

рішення 2-5/78

  1.  Про внесення змін до рішення Любешівської селищної ради від 26 січня  2018 року №2-3/66.

рішення 2-5/79

  1.  Про проведення нормативної грошової оцінки земельних ділянок у межах населених пунктів.

рішення 2-5/80

  1.  Про звернення до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області щодо передачі земельних ділянок  сільськогосподарського призначення в комунальну власність Любешівської селищної ради.

рішення 2-5/81

  1.  Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин, охорони земель та забезпечення містобудівною документацією  Любешівської громади на 2018-2019 роки.

рішення 2-5/82

  1.  Про надання дозволу на розробку схеми розміщення тимчасових споруд.

рішення 2-5/83

  1.  Про надання в оренду земельної ділянки у смт Любешів, вул. Пушкіна, 35а .

рішення 2-5/84


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь