A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Рішення Любешівської об’єднаної територіальної громади прийняті на позачерговій третій сесії

Дата: 27.01.2018 09:01
Кількість переглядів: 942

Протокол 2-3 засідання позачергової третьої  сесії   Любешівської селищної ради сьомого скликання від 26 січня  2018 року

 

Рішення від 26.01.2018 № 2-3/1 Про порядок денний позачергової третьої сесії селищної ради сьомого скликання  

Про запит депутата селищної ради Федчика Віктора Петровича, щодо довозу дітей до школи.

2-3/2-1

Про запит депутата селищної ради Федчика Віктора Петровича, щодо влаштування зупинки по вул. Перемоги с. Залаззя.

2-3/2-2

Про запит депутата селищної ради Мельника Анатолія Михайловича, щодо очистки меліоративного каналу в урочищі Плави с. Лахвичі.

2-3/2-3

Про запит депутата селищної ради Неймарка Сергія Олександровича, щодо вирішення проблеми, яка стосується безпритульних собак.

2-3/2-4

Про запит депутата селищної ради Неймарка Сергія Олександровича, щодо виготовлення проектно-кошторисної документації та технічних умов для проведення реконструкції вуличного освітлення по вул. Садовій в с. Підкормілля.

2-3/2-5

Про запит депутата селищної ради Боснюка Юрія Володимировича, щодо вирішення проблеми, яка стосується безпритульних собак.

2-3/2-6

Про запит депутата селищної ради Мокіча Миколи Федоровича, щодо можливості відновлення будівництва м’ясо-молочного павільйону.

2-3/2-7

Про запит депутата селищної ради Ковальчук Олени Петрівни, щодо облаштування засобів примусового обмеження швидкості руху по вул. Лісоградська у с. Залізниця.

2-3/2-8

Про затвердження передавальних актів.

2-3/3

Про надання одноразової грошової допомоги  Алексейчик Любов Миколаївні.

2-3/4

Про надання одноразової грошової допомоги Мартинчук Тетяні Василівні.

2-3/5

Про передачу безоплатно у власність ПрАТ «Волиньобленерго»  енергооб’єктів.

2-3/6

Про окремі питання утримання об’єднаного трудового архіву сіл, селища Любешівського району на 2018 рік.

2-3/7

Про окремі питання управління майном комунальної власності Любешівської селищної ради.

2-3/8

Про затвердження Положення про відділ економічного розвитку, інвестицій  та проектної діяльності.

2-3/9

Про затвердження Положення про відділ земельних відносин, містобудування та  архітектури.

2-3/10

Про затвердження Положення про відділ правового забезпечення та управління персоналом.

2-3/11

Про затвердження Положення про відділ із забезпечення діяльності селищної ради.

2-3/12

Про затвердження Положення про загальний відділ.

2-3/13

Про затвердження Положення про відділ організаційної роботи та технічного забезпечення.

2-3/14

Про затвердження Положення про відділ з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності.

2-3/15

Про затвердження структури виконавчих   органів   ради, загальної чисельності апарату  ради та її виконавчих органів.

2-3/16

Про порядок формування кадрового резерву Любешівської селищної ради.

2-3/17

Про розірвання договору оренди землі та передачу земельної ділянки у власність гр. Бакаєвичу Володимиру Володимировичу.

2-3/18

Про розірвання договору оренди землі та передачу земельної ділянки у власність гр. Філінюку Івану Миколайовичу.

2-3/19

Про розгляд заяв громадян про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Любешів.

2-3/20

Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки спортивного комплексу по вул. Незалежності, 39  смт Любешів Волинської області».

2-3/21

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 49 років ПрАТ «Волиньобленерго з земель с. Ветли.

2-3/22

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 49 років ПрАТ «Волиньобленерго з земель с. Лобна.

2-3/23

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 49 років ПрАТ «Волиньобленерго з земель с. Судче.

2-3/24

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в смт Любешів вул. Незалежності 47а.

2-3/25

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. В’язівне гр. Невірець Тетяні Іванівні.

2-3/26

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. В’язівне гр. Шумік Тетяні Михайлівні  с. В’язівне.

2-3/27

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Любешівська Воля гр. Стефанюку Леоніду Іларіоновичу.

2-3/28

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Оласюк Вірі Федорівні с. В’язівне.

2-3/29

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Любежаніну Володимиру Андрійовичу с. В’язівне.

2-3/30

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Седлище гр. Матюку Віктору Вікторовичу.

2-3/31

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Седлище гр. Бурдаку Віктору Івановичу.

2-3/32

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Угриничі гр. Артишук Тетяні Дмитрівні.

2-3/33

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Угриничі гр. Чміль Іванні Василівні.

2-3/34

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Угриничі гр. Кохану Сергію Олександровичу.

2-3/35

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  з земель с. Седлище в урочищі За могилками  на яку надійшли заяви  громадян Струк Галини Олександрівни та Капець Лідії Володимирівни. 

2-3/36

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування приміщення приймально-заготівельного пункту заготконтори Любешівської райспоживспілки.

2-3/37

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Підкормілля гр. Корху Сергію Васильовичу.

2-3/38

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  з земель с. Підкормілля гр. Корець Ганні Степанівні.

2-3/39

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  з земель с. Підкормілля гр. Костюкевичу Вадиму Васильовичу.

2-3/40

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Морозу Анатолію Васильовичу с. Зарудчі.

2-3/41

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кундік Любові Адамівні с. Зарудчі.

2-3/42

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Будьку Василю Онисимовичу с. Зарудчі.

2-3/43

Про прийняття земельної ділянки з державної до комунальної власності Любешівської селищної ради Любешівського району Волинської області (колишнє адміністративне приміщення Любешівагробуду, яке планується реконструювати в дошкільний навчальний заклад).

2-3/44

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Гаврилюк Уляні Яківні с. Деревок.

2-3/45

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Бихів  гр. Єфимчук Оксані Іванівні.

2-3/46

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Бихів  гр. Веремейчик Нелі Сергіївні.

2-3/47

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Бихів  гр. Мельнику Ярославу Анатолійовичу.

2-3/48

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Бихів  гр. Андрусик Світлані Василівні.

2-3/49

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Бихів  гр. Герцю Вадиму Вікторовичу.

2-3/50

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Березна Воля  гр. Кондаревичу  Дмитру Миколайовичу.

2-3/51

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Котику Сергію Григоровичу с. Судче.

2-3/52

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Юхимчуку Володимиру Лукичу с. Залаззя.

2-3/53

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Николайчуку Сергію Олександровичу с. Залаззя.

2-3/54

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Сінчуку Степану Івановичу с. Залаззя.

2-3/55

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Ващуку Юрію Филимоновичу с. Діброва.

2-3/56

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с.Залаззя  гр.Пилипчуку Олександру Васильовичу.

2-3/57

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Залаззя  гр. Дмитруку Олександру Йосиповичу.

2-3/58

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Залаззя  гр. Лавренюку Вадиму Сергійовичу.

2-3/59

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель с. Бірки  гр. Мєдвєдєвій Галині Василівні.

2-3/60

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Сінчуку Олександру Сергійовичу с. Бірки.

2-3/61

Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Сахарчук Галині Георгіївні с. Витуле.

2-3/62

Про розірвання договору оренди землі та передачу земельної ділянки у власність гр. Видерку Анатолію Васильовичу.

2-3/63

Про  надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для обслуговування адмінбудинку, допоміжних будівель і споруд ПАТ «Волиньгаз».

2-3/64

Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з земель cелищної ради гр.Комзюку Руслану Ігоровичу.

2-3/65

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування приміщення магазину Любешівського споживчого товариства в с. Березна Воля.

2-3/66

Про дострокове припинення повноважень заступника голови селищної ради Мартинчук О.В..

2-3/67

Про дострокове припинення повноважень заступника голови селищної ради Колядюка М.І.

2-3/68


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь