A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШОВІ ВЛАШТУВАЛИ ПЕРЕДНОВОРІЧНИЙ ЗАБІГ

Дата: 28.12.2018 23:20
Кількість переглядів: 1180

Фото без опису

 

Сьогодні, 28 грудня 2018 року, у центрі Любешова  відбувся передноворічний забіг  «Олімпійське сузір’я»,  який зініціювала і провела Любешівська селищна рада.

 

І хоча погода була зовсім не зимова - цілий день ішов дощ, однак охочих  взяти участь у передноворічному забігу було вдосталь. Майже 150 учасників виявили бажання пробігтися центральною вулицею селища Любешів.

Участь брали не лише спортсмени-аматори, а й професіонали легкоатлети. Серед них: Чемпінка та призерка Чемпіонатів України, вихованкою Любешівської ДЮСШ, член збірної України на Дитячих Олімпійських Іграх в Буенос-Айресі – Даша Касян. Сергій Березюк - Чемпіон Європи з бігу (серед спорсменів з УОРА, вадами зору та УРФР),  багаторазові чемпіони і призери України Владислав Шитлюк і Андрій Синдюк. Серед учасників, які пропагували здоровий спосіб життя, були і працівники селищної ради на чолі з заступником селищного голови  - Ольгою Кух.

 

Оскільки головною метою забігу була не перемога, а популяризація здорового та активного способу життя, то й спортивний захід був  більш розважальним та святковим. Веселий настрій, чудова атмосфера, жарти та вітання Діда Мороза і Снігуроньки стали  головним лейтмотивом свята.

Окрім того учасників спортивного дійства привітали та нагородили кращих спортсменів за підсумками 2018 року  та тренерів заступник голови Волинської обласної ради, голова відділення НОК Роман Карпюк,  очільник Любешівської ОТГ Олег Кух, начальник відділу фізичної культури та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин, ректор Академії рекреаційних технологій і права Андрій Сітовський, голова райдержадміністрації Сергій Фесик.

Всі учасники забігу отримали в подарунок новорічні шапочки та солодощі.  Найбільша родина – родина Будьків та найдружніший колектив – Інклюзивно-ресурсний центр Любешівської селищної ради, наймолодший учасник змагань - Ерік Маргарян (2 роки) та найстарший учасник – Ірина Нагорна (79 років) отримали головні призи як переможці номінацій.

Спонсор свята - ТОВ «СТОХІД НОВА АГРО».

Цікаве дійство, святкова атмосфера не залишили байдужим нікого. Селищний голова Олег Кух  зазначив, що такий забіг на Любешівщині проводиться вперше, але обов’язково матиме підтримку та сприяння і в наступному році.

(Фото Мирослави Струк)

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь