A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ДЕПУТАТИ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ ОТГ ЗАКЛИКАЛИ ВЛАДИКУ НАФАНАЇЛА ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОБ’ЄДНАВЧОМУ СОБОРІ ТА ПІДТРИМАТИ АВТОКЕФАЛІЮ УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ

Дата: 07.12.2018 14:37
Кількість переглядів: 2318

Фото без опису

Сьогодні, 7 грудня 2018 року,  під час засідання позачергової двадцятої сесії селищної ради сьомого скликання депутати своїм зверненням  закликали Керуючого Волинською єпархією Української православної церкви єпископа Нафанаїла взяти участь  в об’єднавчому Соборі  Православної Церкви в Україні та підтримати автокефалію української церкви.

Озвучив звернення секретар Любешівської селищної ради Володимир Сергійчук.

Зокрема за такий проект рішення проголосували 22 депутати, 3 – утримались. Рішення прийнято більшістю голосів (текст додається):

 

ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Любешівської селищної ради до Керуючого Волинською єпархією Української православної церкви єпископа Нафанаїла щодо участі в об’єднавчому соборі Православної Церкви в Україні

 

Ми, депутати Любешівської селищної ради, щиросердечно просимо Вас, дорогий Владико, долучитись до створення Єдиної помісної української православної церкви та взяти участь у майбутньому Всеукраїнському об’єднавчому Соборі.

Враховуючи багатолітні прагнення українського народу мати єдність віри, нації, держави закликаємо Вас відкинути всі непорозуміння, мужньо прийняти відповідальне та історичне рішення якнайшвидшого об’єднання українського православ’я в єдину Помісну Православну Церкву.

Повернімо народу його могутній і нескорений дух. «Укріпіть руки, що ослабли, і коліна, які дрижать. Скажіть боязливим душею: будьте тверді, не бійтесь, ось Бог наш, Він прийде і спасе вас» (Іс. 35: 3-4). 

Українці сьогодні здобувають Незалежність своєї Держави, виборюючи її кров’ю, – станьмо, і ми разом, пліч-о-пліч, в боротьбі за Незалежність і єдність нашого Православ’я.

Створення автокефальної Православної Церкви в Україні зміцнить єдність українського суспільства, сприятиме миру, свободі та процвітанню Української держави.

Сподіваємось і віримо, що Ви мудрий і справедливий Владико, не відмовите у благословенні і довгоочікуваному благодіянні створити Помісну Православну Церкву в Україні.

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь