Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ОТГ ВІДКРИЛИ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР

Дата: 01.11.2018 23:36
Кількість переглядів: 1120

Фото без опису

Сьогодні, 1 листопада  2018 року, відбулося офіційне відкриття  Інклюзивно-ресурсного центру  Любешівської  селищної ради.

На церемонію відкриття прибули гості з обласного центру - очільник Волинської ОДА Олександр Савченко, його заступник Світлана Мишковець, начальник управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Людмила Плахотна.

Інклюзивно-ресурсний центр  створено  рішенням  Любешівської  селищної ради від  10 травня  2018 року № 2-8/3 для дітей з особливими освітніми потребами.  Директором на конкурсній основі призначено Тетяну Жилко, яка працювала завідувачем районної психолого-медико-педагогічної консультації відділу освіти,  молоді та спорту райдержадміністрації.  У Центрі працюватимуть: директор, практичний психолог та  вчитель- олігофренопедагог. 

Зазначений заклад обладнали сучасними  меблями, ігровими матеріалами й комп’ютерною технікою. Центр оснащений реабілітаційним обладнанням, а  будівля  облаштована пандусом.

       На проведення капітального ремонту приміщення з місцевого бюджету  були  виділені кошти в сумі 81,0 тис грн. Загальна вартість ремонтних робіт складає  476 тис грн.  Обладнання для кабінетів інклюзивно-ресурсного  центру  закуплено за рахунок коштів державної цільової субвенції  в розмірі  185,6 тис грн. (кошти використані  в повному обсязі).

Учнів Центру та їх батьків  привітали  голова Волинської ОДА Олександр Савченко та очільник Любешівської ОТГ Олег Кух.

«Приймаючи рішення про  створення Інклюзивного  Центр у нашій громаді, ми чітко розуміли, що це вкрай необхідні для наших дітей аби отримати повноцінну освіту та адаптацію у сучасному світі. Я вірю, що відкриття Центру допоможе дітям з особливими потребами відчувати себе повноцінними жителями нашої громади та країни» – підсумував Олег Кух.

Після церемонії перерізання стрічки, приміщення Центру освятив благочинний УПЦ КП Юрій Устимчук та поблагословив працівників на плідну працю для блага Любешівської об’єднаної територіальної громади.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь