A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

НА ЛЮБЕШІВЩИНІ ВШАНУВАЛИ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Дата: 12.10.2018 10:23
Кількість переглядів: 707

 

 

Фото без опису

11 жовтня 2018 року на Любешівщині вшанували захисників України. Але найбільше адресували вітань тим, хто тілом, серцем і душею відчув свою відповідальність і причетність до оборони України – учасникам АТО та  ООС. Оплесками зустрічали  своїх Героїв учасники заходу, присвяченого захисникам України. Студенти Любешівського технічного коледжу ЛНТУ подарували учасникам бойових дій букети квітів, які підготували працівники Публічної бібліотеки Любешівської селищної ради .

З вітальним словом до присутніх у залі звернулися  голова райдержадміністрації Сергій Фесик, голова районної ради  Петро Нагорний та Любешівський селищний голова Олег Кух.

«Здавалося героїзм і сучасність – речі не сумісні. Але події, які відбуваються в країні за останні роки, довели, що українці героїчна нація у всі віки. Про це свідчать подвиг Героїв Небесної Сотні та події на Сході України, де наш народ  ціною власного життя виборює незалежність нашої держави! І тому сьогодні особливі вітання я зичу учасникам антитерористичної операції на Сході України, які відстоювали та відстоюють територіальну цілісність нашої держави» - зазначив очільник Любешівської громади Олег Кух.

Для захисників держави солісти та художні колективи Будинку культури селищної ради підготували патріотичний концерт. На завершення свята відбулася урочиста хода до Алеї пам’яті, що в центрі Любешова. На знак вшанування громадськість та учасники бойових дій поклали квіти до підніжжя пам’ятних знаків загиблим учасникам АТО, Герою України Едуарду Гриневичу, воякам ОУН і УПА, загиблим землякам в Афганістані та обеліска Скорботної матері.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь