A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Бліц-навчання для роботодавців Любешівського району

Дата: 04.10.2018 15:50
Кількість переглядів: 944

Фото без опису

03 жовтня 2018 року в Любешівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбулося бліц-навчання для роботодавців на тему «Легальна зайнятість – гарантія соціальної захищеності». У заході взяли участь інспектор управління Держпраці у Волинській області Григорій Касян, начальник Любешівського відділення Ковельської ОДПІ Андрій Любеля, перший заступник об’єднаного управління Камінь-Каширського ПФУ Світлана Корець, інспектор праці Любешівської селищної ради  Андрій Кузьменко, директор  Любешівської районної філії Волинського ОЦЗ Ольга Ковальчук та 15 роботодавців району.

Захід розпочала директор  Любешівської районної філії Волинського ОЦЗ Ольга Ковальчук, яка проінформувала присутніх про розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.09.2018 року №649-р  «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення»,  ознайомила зі складом учасників та порядком проведення навчання, а також презентувала послуги служби зайнятості для роботодавців. 

Григорій Касян роз’яснив про зміни в законодавстві про працю, про особливості здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю. Детально зупинився на питаннях штрафних санкцій та їх розмірах в разі порушення роботодавцями чинного законодавства. Окремо наголосив на особливостях нарахування заробітної плати, вчасної виплати відпускних, лікарняних та деталях прийняття працівників на роботу.

Андрій Любеля нагадав присутнім про порядок та терміни подачі звітності  до органів ДПІ.

Андрій Кузьменко  розповів про діяльність робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, яка створена та діє у Любешівській ОТГ.

Світлана Корець акцентувала увагу присутніх на умови призначення пенсії, так як це соціальний захист найманих працівників при досягненні пенсійного віку.

По закінченню бліц-навчання роботодавці спілкувалися у формі діалогу та отримали змістовні, вичерпні відповіді на свої запитання.

На думку присутніх такі заходи сприяють підвищенню правової культури роботодавців і упереджують порушення законодавства.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь