A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

15 СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (коротко про головне)

Дата: 31.08.2018 13:30
Кількість переглядів: 1095

Фото без опису

Як і відбувається зазвичай, сесія розпочалася із запитів депутатів. Цього разу депутатські запити стосувалися про внесення змін до схеми організації дорожнього руху та   встановлення обмежувачів руху біля закладу  загальної середньої освіти «Залізницький ліцей ім. І. Пасевича» Любешівської селищної ради, про встановлення автобусної зупинки на перехресті до с. В’язівне, щодо проведення в с. Витуле оптоволоконної лінії для забезпечення жителів інтернетом та покращення якості послуг, які надає Укртелеком.

Потому перейшли до розгляду питань порядку денного. Цього разу 63 питання, з них – 40 земельних. Своїм рішенням депутати затвердили Програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» у Любешівській селищній раді  на 2018-2020 роки. За словами селищного голови,  ця Програма дасть можливість підтримати пільгову категорію людей – соціально незахищених і учасників АТО. Затвердили Комплексну програму розвитку галузей агропромислового комплексу Любешівської селищної ради  на 2018-2020 роки. Разом з тим, заслухали про  хід виконання  Програми економічного соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки та внесли деякі зміни до цієї та інших Програм, які були прийняті на попередніх сесіях.

 Окрім того затвердили  Положення про громадський бюджет/бюджет участі Любешівської селищної ради, Положення про Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради у новій редакції, Положення про Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради у новій редакції, Положення про порядок використання шкільних автобусів.

Проголосували депутати і про утворення юридичної особи Управління фінансів Любешівської селищної ради, утворення методичного кабінету Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради.

Надали згоду на безоплатне прийняття будівель та споруд, індивідуально визначеного майна районного методичного кабінету зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради; надали згоду на безоплатне прийняття рухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради згідно переліку, а також своїм рішенням прийняли майно філії «Хоцунська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» ОНЗ «Люб’язівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Любешівської районної ради зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.  Розглянувши ще декілька питань порядку денного, депутати перейшли до блоку  земельних питань.... (читайте в наступній публікації на сторінці Любешівської ОТГ).



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь