A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ГОЛОВНИМ ДОКУМЕНТОМ ГРОМАДИ СТАНЕ СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ОТГ

Дата: 03.08.2018 21:50
Кількість переглядів: 1497

Фото без опису

Аби розробити Стратегію розвитку Любешівської громади, іншими словами - ключовий документ, який визначатиме напрямки та пріоритети розвитку ОТГ, у селищній раді створили Робочу групу з підготовки проекту    Стратегії розвитку Любешівької селищної ради.

Сьогодні, 03.08.2018р., відбулося перше засідання Робочої групи. Для допомоги учасникам групи та проведення їх навчання  запросили фахівців Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Петра Лавренюка та Катерину Степчук.

Представники Центру ознайомили присутніх із принципами стратегічного планування, привілегіями та  складнощами,  які виникають в процесі розробки Стратегії, підготовкою та організацією розробки Стратегії.  Найперше на чому зупинилися, це вивчення громадської думки, яке проходитиме за допомогою анкетування. 

 

 Анкета міститиме економічні, демографічні, природні, географічні та соціальні  показники. В ході її обговорення  всі погодилися з думкою, що опитування потрібне, але щодо кількості респондентів (опитаних), то тут думки розійшлися. Окремі члени групи наголошували на тому, що аудиторія опитаних має складатися із компетентних фахівців, інші ж висловлювали думку, що потрібно якомога більше жителів громади залучити до обговорення.

 

Свою думку в цьому питанні висловив і селищний голова Олег Кух, зокрема він зазначив: «Стратегія розвитку – це дуже важливий документ, який визначатиме пріоритетні напрямки розвитку. А тому до його розробки необхідно залучити максимально можливе коло представників громади, бізнесу аби, врахувавши їхні пропозиції, думки, бачення, визначитися з пріоритетними напрямками розвитку нашої громади. Саме це дасть можливість  створити реальний і соціально прийнятний план розвитку громади і успішної реалізації в життя його пунктів».

Незабаром анкети для опитування з’являться на офіційному веб-сайті Любешівської селищної ради.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь