Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ 12 СЕСІЯ

Дата: 12.07.2018 09:22
Кількість переглядів: 1337

Фото без опису

На порядок денний позачергової дванадцятої сесії селищної ради, яка відбулася 11 липня 2018р.,  винесено 23 питання. Із 34 депутатів прибуло – 22.

Розпочинаючи засідання, селищний голова Олег Кух представив присутнім новопризначеного начальника відділуприкордонноїслужби «Дольськ» - капітана Яхвана  Романа Васильовича та зачитав запит депутата Василя Тимощука, який стосувався реконструкції вуличного освітлення в с. ДіброваЗалаззівськогостаростинського округу. Посприяти у фінансуванні Інтернет-зв’язку,виданні книги про село Судче та провести обстеженнявуличного освітлення у селах Судче та Бережна Воля просив у своєму запиті і депутат Валерій Панасюк.

Потому перейшли до розгляду питань порядку денного. Своїм рішенням депутати затвердили Статут, передавальний акт балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівського району» до правонаступника – комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради», продовжили контракт та призначили на посаду головного лікаря комунального некомерційного  підприємства «Центру первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради»  Ланевич Наталію Анатолієвну (строком на 3 роки).

Опісля затвердили склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Любешівської селищної ради. Проголосували депутати і за проект рішення «Про безоплатне прийняття юридичної особи «Державної центральної районної аптеки №33 Любешівського району», її цілісних майнових комплексів, будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції».

Обговорюючи питання щодо передачі центральної аптеки, селищний голова Олег Кух зауважив, що на засіданнях постійних комісій селищної ради з гуманітарних питань та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, під час яких розглядалось дане питання, депутати внесли деякі поправки, а саме: підпункт роздрібна торгівля лікарськими засобами пункту 2.2.Статуту державної центральної районної аптеки № 33 Любешівського району викласти в такій редакції «- роздрібна торгівля лікарськими засобами та виробами медичного призначення».

Насамкінець депутати селищної ради розглянули блок земельних питань. Цього разу вони працювали у новому форматі, адже на їх розгляд були представлені графічні матеріали (план вiдведення земельної ділянки), по яких приймаються ті чи інші рішення.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь