A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

11 липня 2018 року о 12.00 год. позачергова дванадцята сесія селищної ради сьомого скликання

Дата: 09.07.2018 11:58
Кількість переглядів: 857

Фото без опису

Запропонований порядок денний:

1. Про затвердження Статуту, передавального акту та призначення головного лікаря комунального некомерційного  підприємства «Центру первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради».

2. Про затвердження складу конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Любешівської селищної ради

3. Про безоплатне прийняття юридичної особи «Державної центральної районної аптеки №33 Любешівського району» її цілісних майнових комплексів, будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Огір Галині Несторівні,с. Зарудчі.

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Підкормілля гр. Ковальчуку Андрію Дмитровичу.

6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Федчик Надії Луківни.

7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Остапчуку Василю Олексійовичу.

8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Лук’янчуку Олександру Зіновійовичу.

9. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Остапчуку Володимиру Павловичу.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Нестеруку Івану Борисовичу, с. Залаззя.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Дмитруку Василю Євгеновичу, с. Залаззя.

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Шостак Тетяні Миколаївні.

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Буснюку Василю Васильовичу.

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Тимощуку Богдану Васильовичу.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Буснюк Катерині Олександрівні.

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Романовичу Дмитру Миколайовичу.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Остапчук Наталії Зіновіївні.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Кадлубовській Оксані Олексіївні.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Процик Іванні Василівні.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Лук’янчуку Віталію Васильовичу.

21. Про погодження надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами с. Мукошин гр. Симоновичу Івану Олексійовичу.

22. Про внесення змін у рішення Любешівської селищної ради №2-11/44 від 25 червня 2018 року.

23. Різне.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь