A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

10 травня 2018 року о 14.00 год. позачергова восьма сесія селищної ради сьомого скликання

Дата: 07.05.2018 14:54
Кількість переглядів: 727

 

Запропонований порядок денний

  1. Депутатські запити.
  1. Про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Любешівської селищної ради.
  1. Про надання згоди на безоплатне  прийняття дошкільних навчальних закладів, в тому числі  їх будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.
  1. Про надання згоди на безоплатне прийняття загальноосвітніх навчальних закладів, в тому числі їх  будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.
  1. Про надання згоди на безоплатне прийняття районного Будинку дитячої та юнацької творчості,  його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.
  1. Про безоплатне прийняття юридичної особи - музей партизанської Слави села Лобна, в тому числі його цілісні майнові комплекси, будівлі та споруди, індивідуально визначене майно зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.
  1. Про затвердження Положення Про Централізовану бухгалтерію Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради.
  1. Про надання згоди на безоплатне прийняття Любешівської дитячо-юнацької спортивної школи та її цілісних майнових комплексів, будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.
  1. Про затвердження передавальних Актів закладів культури.
  1. Про затвердження передавальних Актів Любешівської дитячої музичної школи.
  1. Про затвердження передавальних Актів Любешівського районного будинку культури.
  1. Про перейменування Любешівського районного будинку культури та затвердження статуту у новій редакції.

13.Про ліквідацію Березичівської сільської виборчої комісії.

14.Про ліквідацію Бихівської сільської виборчої комісії.

15.Про ліквідацію  Бірківської  сільської виборчої комісії.

16.Про ліквідацію Ветлівської сільської виборчої комісії.

17.Про ліквідацію Великокурінської сільської виборчої комісії.

18.Про ліквідацію Гірківської сільської виборчої комісії.

19.Про ліквідацію Деревківської сільської виборчої комісії.

20.Про ліквідацію Залаззівської сільської виборчої комісії.

21.Про ліквідацію Зарудчівської сільської виборчої комісії.

22.Про ліквідацію Залізницької сільської виборчої комісії.

23.Про ліквідацію Любешівсько-Волянської сільської виборчої комісії.

24.Про ліквідацію Седлищенської сільської виборчої комісії.

25.Про ліквідацію Судченської сільської виборчої комісії.

26.Про ліквідацію Хоцунської сільської виборчої комісії.

27.Про ліквідацію Цирської сільської виборчої комісії.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Бегалю Сергію Володимировичу, смт Любешів.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Андрусику Степану Марковичу, смт Любешів.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Коширцю Миколі Петровичу, смт Любешів.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Токар Ользі Якимівні, смт Любешів.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Рудка гр. Юрку Олександру Володимировичу.
  1. Про передачу земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Сверчкову Сергію Олександровичу с. Рудка.
  1. Про передачу земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Довжик Ірині Сергіївні смт Любешів.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Бондарчуку Петру Семеновичу, с. Підкормілля.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Будьку Віктору Олексійовичу, с. Підкормілля

37.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ОК «Дубки-Зарудчівські» за рахунок земель с.Зарудчі.

38.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Мельнику Ростиславу Олександровичу.

39.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Березюку Володимиру Миколайовичу.

40.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Комзюк Ірині Вікторівні.

41.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Шевчик Надії Іванівні.

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

гр.Шевчику Михайлу Феофановичу с. Цир.

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Козюмичу Михайлу Михайловичу с. Лахвичі.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Ветлянчук Наталії Валеріївні.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Михалику Богдану Юрійовичу.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Хрупчик Тетяні Валеріївні.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Хрупчику Володимиру Васильовичу.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Скупейку Дмитру Станіславовичу.
  1. Про погодження надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с. Цир гр. Мартиніку Юрію Володимировичу.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Нові Березичі гр. Лащу Сергію Анатолійовичу.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Судче гр. Кононович Тетяні Василівні.

52.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства з земель с. Судче гр. Менделюк Любові Степанівні.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для обслуго-вування приміщення магазину) Любешівському споживчому товариству с. Березна Воля.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Любешівська Воля гр. Бубайло Тетяні Павлівні.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Поліщук Надії Іванівні, с. Лобна.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залізниця гр. Масюку Сергію Миколайовичу.
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Міжгайці гр. Ковальчуку Степану Миколайовичу.
  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Черевку Миколі Петровичу с. Лобна.
  1. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки по вул. Лесі Українки с. Залізниці.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Деревок гр. Климчуку Ігору Феодосійовичу.
  1. Про внесення змін до рішення Любешівської селищної ради від 23 квітня 2018 року №2-7/47.
  1. Про надання дозволу на розроблення Детальних планів територій земельних ділянок по вул. Центральна, 78А та по вул. Центральна, 78Б с. Лахвичі.
  1. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки по вул. Садова, 8 с.Гірки.
  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування адміністративного приміщення в с. Бірки, вул. Поліська,65А.
  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування приміщення бібліотеки в с. Березна Воля.
  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки гр. Кобаку Сергію Миколайовичу.

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь