A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Робота комісій селищної ради:

Дата: 16.03.2018 14:45
Кількість переглядів: 934

Фото без опису

Сьогодні на засіданнях Постійних комісій з гуманітарних питань, з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту  розглянули питання про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.

 Презентувала проект цієї Програми головний спеціаліст відділу регіонального розвитку, інвестицій та проектної діяльності Любешівської селищної ради Олеся Жилко. Вона, зокрема, зазначила, що основною метою розвитку громади у 2018-2020 роках буде відновлення економічного зростання із закладанням інвестиційного фундаменту подальшого стійкого розвитку, що стане базовою передумовою для розв’язання гострих соціальних проблем та підвищення добробуту населення. Заслухавши проект Програми, депутати селищної ради внесли ряд зауважень та доповнень. Так, Валерій Панасюк, як голова комісії з гуманітарних питань запропонував внести доповнення до Програми, а саме: розробити та додати пункт енергоефективності, яким передбачити утеплення фасадів навчальних та дошкільних закладів, встановлення дверей, пластикових вікон; передбачити Фонд співфінансування проектів, так званий резервний фонд, закласти фінансування, аби зробити централізоване водовідведення, продумати заходи для залучення інвесторів, забезпечити доступність до інтернет-послуг у навчальних закладах громади. Також йшлося і про необхідність проведення ремонтних робіт на стадіоні «Колос», придбання звукової апаратури у заклади культури громади. Анатолій Ковальчук зауважив, що давно назріла проблема придбання концертної сцени для селища. Підняли питання щодо грейдерування доріг.

В свою чергу, голова постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту – Юрій Боснюк запропонував  доопрацювати і внести весь перелік об’єктів до Програми, які подали депутати селищної ради. Віталій Котеленець зауважив, що при придбанні тих чи інших об’єктів розробники Програми передбачали кінцеву ціль призначення такого об’єкта.

Голова постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту  Олена Ковальчук внесла пропозицію включити до переліку об’єктів капітальний ремонт Будинку культури с. Залізниця.

Отож депутати селищної  ради рекомендували підтримати Програму економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки після внесення деяких поправок.

Завантажити Програму

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь