Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

13 квітня 2018 року о 10.00 год. позачергова шоста сесія селищної ради сьомого скликання

Дата: 03.04.2018 14:30
Кількість переглядів: 887

Фото без опису

 

Запропонований порядок денний

1. Про забезпечення повноважень щодо управління майном    Любешівської селищної ради.

2. Про оголошення «сезону тиші» в місцях масового розмноження та вирощування потомства дикими тваринами.

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Гриневич Ганні Василівні, с. Рудка.

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Лінік Ніні Михайлівні, смт Любешів.

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Авдєєвій Тетяні Сергіївні.

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Куркову Олександру Сергійовичу.

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Курковій Надії Анастасіївні.

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Романовичу Павлу Миколайовичу.

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залаззя гр. Романович Ірині Володимирівні.

10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Пархомчук Любові Василівні с. Судче.

11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Зарудчі гр. Ганусовському Віктору Анатолійовичу.

12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Зарудчі гр. Демиху Вадиму Вікторовичу.

13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Зарудчі гр. Шеметюк Тетяні Петрівні.

14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Гірки гр. Солосі Андрію Вікторовичу.

15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Гірки гр. Борико Іванні Михайлівні.

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кравчук Любові Василівні с. Мукошин.

17. Про передачу земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кравчуку Віталію Станіславовичу с. Гірки.

18. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Губарик Степаниді Пилипівні с. Цир.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Хвесик Інні Володимирівні.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. ХрупчикАльоні Володимирівні.

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Фесику Юрію Степановичу.

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Михалик Любові Лукашівні.

23. Про затвердження технічної документаціїіз землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Михалику Сергію Гнатовичу.

24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Циргр. Плавській Ніні Омелянівні.

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Сваловичі гр. Смалю Андрію Михайловичу.

26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Березичі гр. Ланевич Валентині Михайлівні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь